Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Stoica: 'Ionuț Panțîru, indiferent de pronosticurile pesimiste, se antrenează în sală fără să țină cont de zi sau oră'

orangesport.ro
mihai stoica

Mihai Stoica notează, duminică, de Ajun, într-un mesaj postat pe Facebook, că fotbalistul Ionuţ Panţîru, care a suferit o accidentare gravă în urmă cu doi ani şi jumătate, nu este interesat de pronosticurile pesimiste în ceea ce-l priveşte şi se antrenează în sală indiferent de zi sau oră.

SCURTĂ POVESTE DE CRĂCIUN

Duminică, Ajunul Crăciunului 2023. Ora 13, Baza FCSB pustie. Fac un tur să văd dacă e totul OK, uşile încuiate etc. La sala de forţă găsesc uşa descuiată. Până să-l sun pe Ovidiu Kürti să-i reproşez, văd mişcare. Cineva se antrenează asiduu în spate.

Ionuţ Panţîru s-a accidentat grav cu mai bine de 2 ani şi jumătate în urmă. Scepticii spun că sunt şanse mici să revină pe teren. Dar Ionuţ Panţîru nu e interesat de pronosticurile pesimiste. Refuză cu obstinaţie să accepte că fotbalul s-a terminat pentru el la vârsta asta, iar eu sunt convins că are dreptate. Pentru că sacrificiile sunt răsplătite. Mereu!

Da, Ionuţ Panţîru se luptă cu multifuncţionalele la sală, indiferent de zi sau oră. Se luptă pentru el, pentru frumoasa lui familie, dar şi pentru toţi fotbaliştii despre care cei care nu cunosc multe detalii de genul ăsta spun că se distrează fiind plătiţi. Doar că fotbalul, sportul în general, mai e şi aşa.

Crăciun Fericit, Panţi

Crăciun Fericit tuturor!”, este mesajul lui Mihai Stoica, conform News.ro.

Panţîru s-a accidentat la 25 aprilie 2021, când o ciocnire cu Adrian Şut, la un meci cu Sepsi, l-a trimis pe tuşă pentru o perioadă îndelungată de timp. De atunci, el a fost operat de trei ori.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.