Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Stoica: Steaua a luat un portar cu cele mai multe jocuri apărate în Liga I în ultimii doi ani şi jumătate

www.gsp.ro
MM Stoica

Directorul sportiv al FCSB, Mihai Stoica, a declarat, marţi, că echipa sa l-a dorit pe Cristian Bălgrădean şi în 2016, când era antrenată de Laurenţiu Reghecampf. El a mai spus că Dinamo va învinge fără nicio problemă la Giurgiu, în meciul cu Astra, decisiv pentru play-off.

"Steaua a luat un portar cu cele mai multe jocuri apărate în Liga I în ultimii doi ani şi jumătate. Sunt curios ce portar are mai multe meciuri ca el în Liga I. Când eram cu Reghe acum un an jumătate, am vrut să-l luăm, tocmai semnase cu clauză de reziliere şi nu aveam buget, am vrut să-l luăm liber. Despre Andrei Vlad, va veni vremea în care vom zâmbi când se va discuta de toată tevatura asta. Orice jucător care greşeşte e criticat de Gigi Becalu, aşa reacţionează el. Nu s-a pus problema revenirii lui Gardoş la FCSB, nu am făcut nicio propunere, suntem acoperiţi în zona centrală", a declarat Stoica la Digisport, conform News.ro.

Mihai Stoica este convins că Dinamo va câştiga fără emoţii meciul cu Astra Giurgiu, din ultima etapă a sezonului regulat, programat, sâmbătă, de la ora 19.45.

Stoica l-a lăudat pe Ianis Hagi, despre care a spus că poate deveni foarte important pentru fotbalul românesc. "Pentru mine Ianis, evoluţia de aseară, este un jucător care poate deveni foarte important pentru totbalul românesc. A fost one man show şi cred că i-a prins bine perioada la Fiorentina, a fost foarte bun".

Oficialul stelist crede că fanii vor susţine în număr mare FCSB la meciul cu Lazio de joi, din 16-imile Ligii Europa. "La Roma e posibil să fie mai mulţi români ca italieni. Nu cred că vom mai avea şansa să întâlnim aceeaşi echipă. Cred că Inzaghi va schimba. Îi vom avea invitaţi pe Vlad Chiricheş şi Piovaccari".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.