Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Stoichiță: Stanciu i-a dat o pasă genială lui Puşcaş. Îi felicit pe jucători pentru răbdare

Click
Mihai Stoichiță

Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă, a declarat, sâmbătă seară, că jocul nu a arătat bine în prima repriză a meciului Insulele Feroe – România, scor 0-3, însă îi felciită pe tricolori pentru răbdare şi consideră că Nicolae Stanciu i-a dat o pasă genială lui George Puşcaş la primul gol, potrivit news.ro.

“Formula lor ne-a obligat să ducem mingea la margine, în prima repriză n-am găsit soluţii să o aruncăm mingea în careu. Am dus mingea foarte încet dintr-o parte în alta a terenului. Am ajuns la centrări şi de la Benzar şi de la Bancu. E greu să joci împotriva unor jucători atletici cu centrări. Până la urmă minutele bune au fost realizate tot de jucătorii ăşptia, au avut răbdare, au fost perseverenţi. Stanciu i-a dat o pasă genială lui Puşcaş. Coman n-a fost grozav, dar i-a măcinat 65 de minute, cât a jucat. Niciun gol n-a venit în zona laterală. Ei au stat foarte compacţi, a fost o bulibăşeală, o aglomerare de jucători ai lor. (…) Să-i acuzăm pentru ce a fost ar fi o mare greşeală. Îi felicit pentru răbdare. Jocul n-a arătat foarte frumos în prima repriză şi poate şi 10-15 minute în a doua repriză. E bine că n-a mai trebuit să alergăm după recuperarea unui gol. L-am văzut pe Rus cu foarte multă siguranţă”, a spus Stoichiţă la Pro X.

Citește și: CSM Oradea a fost învinsă, scor 85-83, în prima etapă a Ligii Naţionale, de Steaua Bucureşti

Reprezentativa României a învins, sâmbătă, la Torshavn, cu scorul de 3-0 (0-0), selecţionata Insulelor Feroe, într-un meci din etapa a şaptea a grupei F de calificare la Campionatul European din 2020. Tricolorii au marcat în ultimele 20 de minute.

Au înscris Puşcaş ’74, Mitriţă ’83 şi Keşeru ‘90+4.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.