Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Stoichiţă: 'Am dovedit că putem să egalăm şi în nouă jucători de câmp şi parcă avem un viitor. Ai noştri au fost inteligenţi'

www.a1.ro
naționala României

Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă, a declarat duminică, după ultimul meci al României din preliminariile CM, scor 1-1 împotriva Danemarcei, că este bucuros că tricolorii au dovedit că pot egala şi în inferioritate numerică şi naţionala pare să aibă viitor.

"Suntem bucuroşi că am dovedit că putem să egalăm şi în nouă jucători de câmp şi parcă avem un viitor. Este foarte important pentru moral, pentru campania viitoare. Ne-am jucat şansa. Nu ştiu dacă a fost 11 metri, parcă a fost, dar un pic forţat. E de lăudat atitudinea jucătorilor, pentru că nu au căzut după primirea golului, s-au dus peste ei şi am egalat. Sunt o echipă foarte bună Danemarca, ai noştri au fost inteligenţi. Este un bilanţ pozitiv al meciului", a spus Stoichiţă la Pro X.

Citește și: Ziua cea MARE pentru Halep: De azi, este noul lider mondial! Cum poate rămâne numărul unu până la sfârșitul anului

El crede că naţionala României se va califica la Campionatul European din 2020. "Suntem neliniştiţi pentru ce va fi, trebuie să realizăm ce ne-am propus. Avem un an de zile până la începutul următoarei campanii. Cred că da, România va merge la Euro-2020. Liniştea trebuie să i-o asigurăm noi lui Contra, siguranţa că poate să facă ceea ce crede el. Deocamdată demonstrează că poate să facă", a afirmat Stoichiţă.

Formaţia României a remizat, duminică, la Copenhaga, cu Danemarca, scor 1-1 (0-0), în ultima partidă din cadrul Grupei E a preliminariilor Cupei Mondiale din 2018, tricolorii egalând prin Deac, în minutul 88, când se aflau în inferiortate numerică după eliminarea lui Cristian Ganea (minutul 63). Fără şanse de calificare la turneul final după primele opt etape, România a ocupat locul 4 în grupă, după Polonia, Danemarca şi Muntenegru, acumulând doar 13 puncte în zece meciuri (trei victorii şi patru rezultate de egalitate şi trei înfrângeri).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.