Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Stoichiță, anunț de ultimă oră: 'Sperăm ca până luni să avem deja un nume pentru postul de selecționer'

sigla FRF

Cosmin Contra și FRF au încheiat colaborarea după ce tricolorii nu au reușit calificarea directă la Campionatul European din 2020. În prezent, reprezentativa României nu are selecționer, dar Mihai Stoichiță a ținut să precizeze că, până luni, situația se va schimba, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Rareș Bogdan o închide pe Viorica Dăncilă: Stă între patru pereți, pentru că pe stradă este huiduită și apostrofată .

Directorul Comisiei Tehnice din cadrul FRF a dezvăluit că pe lista scurtă de selecționeri poate să apară și numele lui Mircea Lucescu! “Nu am început nicio discuție cu vreun posibil selecționer. Nu am avut timp. De astăzi încep discuțiile între noi și sperăm ca până luni să avem deja un nume pentru postul de antrenor al echipei naționale. Acele nume care s-au vehiculat în presă sunt variante pentru noi, poate să apară și varianta Mircea Lucescu.” , a spus Mihai Stoichiță la Digi Sport.

Citește și: Cutremur în piață! Cinci giganți se retrag din România

”Singuri ne-am băgat în această situație, dar să privim cu încredere spre luna martie și din această stare de supărare să trecem spre exsuberanță în martie. Suntem mulțumiți de tragerea la sorți. E bine pentru că primul meci este extrem de important, în Islanda, trebuie să ținem cont de condițiile speciale de acolo. Cred că nu vom avea probleme. E forate important să jucăm pe un teren bun contra lor.” , a mai spus Mihai Stoichiță.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.