Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Stoichiță, șeful Comisiei Tehnice a FRF: 'Adrian Mutu, printre variantele pentru postul de selecționer la U21'

Click
Mihai Stoichiță

Mihai Stoichiță, șeful Comisiei Tehnice- FRF, a declarat luni că Adrian Mutu este unul dintre candidații pentru postul de selecționer al naționalei României U21, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Se planuieste bugetul! Guvernul Orban critica dur o alta taxa!

Anunțul cu privire la urmașul lui Mirel Rădoi pentru poziția de antrenor va fi făcut în luna ianuarie. Mihai Stoichiță a pus astfel capăt speculațiilor conform cărora vestea o să vină în cursul acestei săptămâni. ”Mâine (n.r.: marți) este Comitetul Executiv al Federației în care voi merge cu concluziile Comisiei Tehnice de astăzi (n.r.: luni). Ședința Comitetului Executiv nu era programată pentru numirea selecționerului U21, ci pentru multe alte probleme pe care le au pe ordinea de zi.

Îi voi informa despre discuțiile și numele de antrenori pronunțate de cei din Comisia Tehnică, iar decizia va fi luată după Revelion. Nu are sens să ne grăbim, ci trebuie cântărit bine. Da, Adrian Mutu este și el printre candidați, un nume important, dar nu am luat încă nicio decizie.” , a spus Mihai Stoichiță pentru Digi Sport.

Citește și: Noi norme ale UE se vor aplica in Romania! Ce categorie de romani va beneficia de plati mai ieftine?

Adrian Mutu le-a pregătit până acum doar pe FC Voluntari și Al Wahda 2, cu care se află sub contract în acest moment. Trebuie să ducă naționala României la EURO; tricolorii sunt pe locul al doilea în grupa din preliminarii. Lider este Danemarca, reprezentativă care a câștigat toate cele 5 meciuri.

În vârstă de 40 de ani, Mutu a jucat pentru naționala României între 2000 și 2013. 35 de goluri are Mutu pentru prima reprezentativă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.