Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Stoichiţă, ultimele DETALII despre cei trei candidați pentru postul de selecţioner: Fiecare a primit acelaşi gen de contract

Click
Mihai Stoichiță

Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă, a declarat, luni seară, că au fost discuţii pentru postul de selecţioner cu Ladislau Boloni, Adrian Mutu şi Edward Iordănescu, subliniind că aceştia au primit acelaşi gen de contract cu nişte clauze, anunță news.ro.

"Au fost discuţii cu Boloni, Adi Mutu şi Edi Iordănescu. Fiecare a primit acelaşi gen de contract, în care sunt stipulate nişte clauze. Nu se poate să nu există obiective. Federaţia nu vrea să păcălească un selecţioner, vrem doar să câştigăm. Contractul este până după Campionatul European, în caz că te califici.

Liga Naţiunilor este un obiectiv intermediar. Dacă antrenorul rămâne în grupa a doua, unde ne aflăm acum, Comisia Tehnică decide soarta selecţionerului. Poţi pierde un meci din ghinion, din cauza pandemiei. O promovare în prima urnă valorică te-ar duce să joci cu echipe mari. Demiterea este când nu merge nimic şi n-ai în contract clauze. Aici este un obiectiv intermediar pe care selecţionerul trebuie să-l realizeze. Ce o să spuneţi dacă retrogradăm în urna a treia?

Un selecţioner nu va fi adus pentru a fi dat afară! Mereu am fost corecţi cu antrenorii pe care i-am avut. Negocierile sunt confidenţiale, nu pot să divulg contractul unui selecţioner. Este normal ca şi angajatul, dar şi angajatorul, să vină cu pretenţii. Noi nu vrem să retrogradăm din urna a doua", a spus Mihai Stoichiţă, în cadrul emisiunii Fotbal Club de la Digisport.

Echipa naţională a rămas fără antrenor la finalul lunii noiembrie, când i-a expirat contractul lui Mirel Rădoi. România a ratat calificarea la Cupa Mondială din 2022. "Tricolorii" vor reveni în competiţii în luna iunie, în Liga Naţiunilor, într-o grupă cu Bosnia-Herţegovina, Finlanda, Muntenegru.

Oficialii FRF au mai discutat în acest sens cu Dan Petrescu, Gheorghe Hagi şi Răzvan Lucescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.