Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Sturzu: Este păcat că din cauza orgoliului celor de la IPP nu se poate organiza o dezbatere

duel, dezbatere

Președintele TSD, deputatul Mihai Sturzu, a declarat pentru stiripesurse.ro că premierul Victor Ponta a acceptat să participe la dezbaterea organizată de IPP, dar în anumite condiții, și anume dacă la aceasta ar fi fost invitați toți cei înscriși în cursa electorală pentru alegerile prezidențiale. De asemenea, acesta și-a exprimat dezamăgirea că publicul va fi văduvit de o asemenea dezbatere și asta din cauza orgoliului celor de la IPP.

„Premierul Victor Ponta a fost primul candidat la alegerile prezidențiale care a declarat că va participa la o dezbatere electorală înainte de turul I al alegerilor, doar dacă vor fi invitați toți candidații. Aceasta a fost și condiția cerută celor de la IPP, ca toți cei 14 candidați să fie invitați, nu doar primii 6.

Argumentul celor de la IPP ar fi fost corect dacă ultimii 8 candidați ar fi însumat un scor insignifiant, de 1-3%, dar aceștia strâng aproximativ 10%. Mai mult, pe baza cărui sondaj hotărăsc cei de la IPP care sunt primii 6 candidați?

În acest moment, singura variantă corectă ar fi organizarea unei dezbateri cu toți cei 14 candidați, pentru că astfel publicul își va putea forma o opinie corectă. Încă mai sperăm că va exista cineva dornic să organizeze o astfel de dezbatere. Păcat că orgoliul celor de la IPP face ca o astfel de confruntare să nu aibă loc”, a declarat Mihai Sturzu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.