Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Sturzu iese la rampă cu noi atacuri la adresa lui Liviu Dragnea, după ce a intrat în PRU

sturzu dragnea

Deputatul Mihai Sturzu a declarat că a luat decizia de a intra în Partidul România Unită "mai mult cu mintea decât cu sufletul", menţionând că ar fi preferat să candideze independent la alegerile parlamentare.

"Am intrat în PRU. Am ales mai mult cu mintea decât cu sufletul. Aş fi preferat să pot candida independent şi la parlamentare, dar în mod sigur nu aş fi avut nicio şansă", a scris Sturzu pe Facebook.

Citește și: O vedetă de la Antena 1 spune că a fost VIOLATĂ: ‘M-a tras de păr până în toaleta restaurantului, apoi m-a împins, m-a violat’

El a precizat că a studiat problema candidaturii independente la alegerile parlamentare, alături de specialişti, însă a decis că este nevoie să facă "un compromis" şi anume, să intre într-un partid. El a ieșit la rampă cu noi atacuri la adresa lui Liviu Dragnea, dar și a celorlalți lideri politici de la partidele de pe eșichierul politic.

"Să luăm la rând partidele: PSD = Dragnea şi s-a terminat. Credeţi-mă, Dragnea a reuşit să distrugă partidul ăsta. (...) PNL = PDL, eu nu pot să stau la aceeaşi masă cu Blaga, cu Falcă. (...) ALDE ar fi fost o soluţie. Şi Daniel Constantin este unul dintre oamenii tineri din ţara noastră în care am încredere, ca politician. Din păcate, Tăriceanu este super fericit când Dragnea îi promite că îl ia la guvernare. (...) PMP - Băsescu. Recunosc, am vorbit cu Vali Steriu (...), deşi Traian Băsescu este de departe cel mai talentat politician din România, nu pot să mă duc la PMP. (...) USR a fost şi pentru mine o speranţă, recunosc, după alegerile locale. (...) Trebuie să spun, cu mâna pe inimă, că este o mare dezamăgire pentru mine. (...) Şi ajungem la PRU (...), în care dă toată lumea năvală, crezând că Victor Ponta va veni acolo călare pe calul alb. Habar n-am dacă va veni Victor Ponta călare pe calul alb", a adăugat Sturzu.

Citește și: Făcea topless și a trebuit să se mute pentru că vecinii s-au plâns poliției: Cum arată femeia / FOTO

El a mai spus că nu a luat uşor decizia de a intra în PRU, însă această formaţiune îi dă libertatea de a spune ce gândeşte.

"Este o soluţie care, probabil, îi va supăra pe mulţi dintre prietenii mei. (...) Nu putem lăsa ţara pe mâna lui Dragnea şi Blaga", a conchis deputatul.

Liderul PRU, deputatul Bogdan Diaconu, a anunţat luni pe Facebook că Mihai Sturzu s-a înscris în Partidul România Unită.

Citește și: S-a descoperit jurnalul secret al lui Heinrich Himmler: Ce GROZĂVII conține / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.