Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Teja despre debutul pe Copou: 'Jucăm acasă, sper să fie cât mai mulţi spectatori. Îmi doresc ca suporterii să fie alături de noi'

Fanatik
Mihai Teja, FCSB, antrenor.

Poli Iaşi are un culoar favorabil să se menţină în partea superioară a clasamentului după primele runde, Mediafax.

După remiza promiţătoare obţinută pe terenul campioanei CFR Cluj (scor 1-1) la debut de stagiune, Iaşiul va disputa următoarele două meciuri pe propriul teren, cu adversari abordabili la prima vedere. Duminică, de la ora 18:00, echipa lui Mihai Teja primeşte în Copou replica Astrei, iar în etapa a treia va descinde la Iaşi nou-promovata Academica Clinceni, obiectivul moldovenilor fiind obţinerea a şase puncte în această ”dublă”.

Antrenorul Mihai Teja, care va debuta duminică în faţa propriilor suporteri, în compania Astrei, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă că îşi doreşte cele trei puncte şi a subliniat din nou că obiectivul său este să formeze o echipă bună în Copou, care să practice un fotbal frumos, ofensiv. ”Întâlnim un adversar bun, care în ultimele sezoane, de când a fost introdus sistemul cu play-off, a participat doar în primele şase. Astra este o echipă bună, cu pretenţii, cu un antrenor bun, un tip ambiţios, care mi-e prieten. Este o echipă cu jucători de mare calitate, cum ar fi Alibec, Matei sau Radunovic. Cei care au venit s-au integrat şi ei destul de bine. Cu siguranţă va fi un meci dificil, dar noi trebuie să avem o atitudine bună, să intrăm pe teren determinaţi şi să câştigăm acest meci”, a declarat antrenorul Mihai Teja, care nu va conta în meciul de duminică pe Bădic şi Loshaj, accidentaţi. În schimb, Mihalache şi-a revenit şi este apt de joc, astfel că ar putea apărea în primul unsprezece alături de căpitanul Cosmin Frăsinescu.

Teja, care mai vrea unul-doi jucători, un fundaş dreapta şi un mijlocaş lateral care să facă ambele benzi, s-a referit şi la situaţia jucătorilor tineri aflaţi în probe în aceste zile: ”În perioada aceasta mai testăm jucători tineri. Să vedem dacă se aliniază la pretenţiile pe care noi le avem. Dacă vor face faţă, vor rămâne. Chiar dacă sunt tineri, avem nevoie să creştem jucători. Dacă din 4-5-6 jucători tineri, plus cei de la juniori ies 3 jucători care pot face performanţă şi merg mai departe, este benefic pentru club”.

Citește și: Cutremur de surprafaţă de 5,3 grade, produs în Atena - USGS

Teja speră să debuteze cu dreptul pe stadionul din Copou şi a precizat că va rămâne adeptul unui fotbal ofensiv: ”Important este să câştigi. Defensiv, ofensiv, important este să câştigi. Lumea se bucură atunci când câştigi. Dacă pierzi, toată lumea îţi dă în cap, dacă baţi, chiar şi dacă joci defensiv, toată lumea te ovaţionează. Când câştigi este cel mai important. Dar mie îmi place un fotbal ofensiv, indiferent de ce se întâmplă. Noi vom încerca să jucăm fiecare meci la victorie. Trebuie să ai ocazii, să te duci peste adversari, ca să poţi câştiga un meci”, care se simte foarte bine la Iaşi şi aşteaptă la primul meci de pe teren propriu un număr mare de suporteri: ”Jucăm acasă, sper să fie cât mai mulţi spectatori. Îmi doresc ca suporterii să fie alături de noi şi sper ca ei să aibă răbdare. Încercăm să formăm un lot competitiv, care să joace un fotbal bun. Mă simt bine la Iaşi, este un oraş frumos, cu oameni cu bun simţ, apropiaţi, care iubesc fobalul, sportul. Mă simt foarte bine”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.