Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Teja (FC Botoşani): Sunt meciuri echilibrate în Liga I, e greu şi cu FCSB şi cu FC Argeş

Fanatik
Mihai Teja, FCSB, antrenor.

Antrenorul formaţiei FC Botoşani, Mihai Teja, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că partidele din Superliga de fotbal sunt foarte echilibrate şi e greu pentru echipa sa indiferent că joacă cu FCSB sau FC Argeş, anunță agerpres.

"Sunt meciuri echilibrate, un campionat în care oricine poate bate pe oricine, am văzut partide la un nivel valoric ridicat şi fiecare meci este foarte greu. Chiar dacă joci cu FCSB, cu Piteşti sau Voluntari, sunt echipe bune, puternice, echipe care au investit. FC Argeş a investit foarte mult anul acesta, au luat 12-15 noi jucători, cu calitate, şi e clar cu obiectivul lor este unul îndrăzneţ. Dar nu neapărat lucrul acesta va face diferenţa. Avem un grup bun care va intra întotdeauna pe teren să dea tot ce are mai bun", a declarat Teja.

Referitor la partida de joi, cu FC Argeş, tehnicianul a afirmat că adversarul este unul puternic având în vedere achiziţiile de jucători pe care le-a făcut în această vară.

"Trebuie să fim foarte atenţi, pentru că întâlnim o echipă foarte bună, care a avut rezultate bune în ultima perioadă, şi-au schimbat aproape întreaga echipă, au jucători buni, cu calitate. De aceea trebuie să fim foarte atenţi, concentraţi la tot ceea ce înseamnă jocul de mâine, mai ales că noi venim după o deplasare foarte grea din toate punctele de vedere. Moralul trebuie să fie unul bun, chiar dacă am pierdut în ultimul minut. Normal că o dezamăgire este imediat după meci, dar după trebuie să ridicăm capul sus şi să mergem mai departe. Avem un meci important cu cei de la FC Argeş. Să nu uităm că anul trecut s-au bucurat aici pe terenul nostru, că au sărbătorit intrarea în play-off. Cred că ar trebui să fie o ambiţie în plus din partea lor, dar am încredere în băieţi", a mai spus Mihai Teja.

Partida FC Botoşani - FC Argeş, din cadrul etapei a 8-a a Superligii, se va disputa, joi, de la ora 18:00.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.