Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Teja: 'Fiecare punct e decisiv, trebuie să învingem pe Sepsi'

Fanatik
Mihai Teja, FCSB, antrenor.

Antrenorul formaţiei FC Voluntari, Mihai Teja, a afirmat, joi, într-o conferinţă de presă, că fiecare punct din acest final de sezon este important pentru echipa sa, acesta fiind motivul pentru care îşi doreşte să câştige partida cu Sepsi Sf. Gheorghe, potrivit Agerpres.

"Cred că va fi un meci foarte greu pentru că şi noi şi Sepsi suntem într-o situaţie dificilă. Toate echipele suntem acolo şi ne batem pentru obiectivul de salvare de la retrogradare. Ei au jucat o finală, îi felicit că au ajuns până acolo, au avut chiar un joc foarte bun. Va fi un meci dificil, pe care trebuie să-l câştigăm pentru că jucăm pe teren propriu. Va trebui să avem mult mai multă determinare, concentrare, pentru că fiecare punct este decisiv", a declarat Teja.

Referitor la cazurile de coronavirus din fotbalul românesc, Teja a spus că actuala ediţie a Ligii I trebuie încheiată cât mai repede şi că nu ar mai trebui amânate meciurile echipelor unde există infectări: "Nu mai ai când să amâni meciurile cu Dinamo, trebuie să finalizezi până la urmă, nu cred că mai este timp. Important este să fie mai multă responsabilitate, tot timpul le spun şi băieţilor. Măsuri nu poţi lua, pentru că toată lumea poate să se infecteze. Poate nu ieşi prea mult din casă, dar există posibilitatea oriunde te duci să iei acest virus. Dar trebuie mai multă responsabilitate şi să încercăm să terminăm acest sezon. Este destul de greu şi din punct de vedere psihic şi fizic. Dacă tot mai lungim acest campionat este greu. Acum sunt emoţii de două ori pe săptămână, şi când faci testul la coronavirus şi emoţiile jocului. Important este să nu mai prelungim mai mult, pentru că există posibilitatea mai mare să ne infectăm".

Citește și: Alte două orașe, la un pas de a intra în carantină: Va fi crunt! Va fi dezastru economic

Jucătorul Alex Tudorie consideră că în partida cu Sepsi Sf. Gheorghe echipa sa trebuie să fie agresivă încă de la început.

"Va fi un meci dificil, echilibrat, cum au fost toate în acest play-out. Noi jucăm acasă, trebuie să fim agresivi de la început şi să câştigăm acest meci pentru că avem mare nevoie de cele trei puncte. Trebuie să nu mai stăm cu emoţii, suntem la mâna noastră, aşa nu vom avea probleme", a spus Tudorie.

El a afirmat că pentru a se proteja de infectarea cu noul coronavirus încearcă să îşi desfăşoare activităţile zilnice în mare parte în casă: "Eu stau mai mult în casă, ne e frică şi nouă şi nu vrem să luăm acest virus. De aia încercăm să avem activităţi pe lângă casă".

Partida FC Voluntari - Sepsi Sf. Gheorghe, din cadrul etapei a 11-a a play-out-ului Ligii I, se va disputa duminică, de la ora 16:00.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.