Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Tentea, după ce a terminat pe locul 18 la proba de bob de la Olimpiadă: Au fost patru manşe în care am dat tot ce am avut mai bun şi am reuşit

olimpiada

Sportivul Mihai Tentea a declarat, luni, că alături de Ciprian Daroczi a reuşit să obţină ceea ce şi-a dorit în proba de bob două persoane de la Jocurile Olimpice de la Pyeongchang, adică un loc în primii 20. Tentea şi Daroczi s-au clasat pe locul 18 după cele patru manşe. Mihai Tentea şi Ciprian Daroczi, cei mai tineri participanţi în concursul olimpic de bob două persoane, şi-au încheiat participarea la PyeongChang 2018, pe locul 18, din cele 30 de echipaje prezente la start. ”Suntem foarte fericiţi, a ieşit bine. Au fost patru manşe în care am dat tot ce am avut mai bun şi am reuşit să obţinem ceea ce ne-am dorit, adică un loc între primii 20. Mai avem nevoie de foarte multe antrenamente să ajungem la nivelul celorlalţi la start. Ne dorim mai mult, deja ne gândim la viitor. Suntem tineri, avem numai 19 ani, vom munci mai mult şi suntem siguri că în 2022 vom fi mai sus”, a declarat Tentea, conform cosr.ro.

La startul manşei a treia, împingătorul Ciprian Daroczi a alunecat la finalul porţiunii de alergare şi, la urcarea în bob, s-a lovit cu tibia de partea din spate a acestuia. La final, s-au clasat pe 18. "Am avut ceva emoţii la manşa a treia. Din dorinţa de a da un start cât mai tare s-a întâmplat ceea ce nu trebuia sa se intample. Am alunecat si am pierdut câteva zecimi de secundă. Sunt un pic zgâriat pe tibie, dar nu asta e important. Dacă nu era acea ezitare, puteam fi două-trei locuri mai sus”, a declarat Ciprian Daroczi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.