Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Tudose acuză Guvernul Orban de minciună: 'Nu le pasă, aveți impresia că oamenii ăștia își iau pastilele în fiecare zi?'

Facebook
Mihai Tudose

Vicepreședintele PSD, fostul premier Mihai Tudose, a anunțat, joi seara, la România TV, când intră în vigoare cele mai dure restricții, ce ne așteaptă și ce noi obligații vor avea românii.

„Nu suntem cei mai buni, dar suntem mai buni si mai curati decat ceilalti.

Eu nu sunt epidemiolog, dar de bun simt este ca atunci cand stabilesti niste reguli, se aplica tuturor, nu ca tinem Sibiul deschis, ca mai are cineva o treaba. Va dau exemplu la Braila, cand au aparut 5 cazuri intr-un sat de langa mall, au inchis mall-ul.

Acum aflam ca o aplicam unde vrem, unde nu vrem nu o aplicam. Justificarea asta ca nu intram in carantina pentru ca avem medici buni, insemna ca in alte orase sunt medicii prosti?

Eu zic ca asta e incalzirea, iar dupa alegeri se inchide tot si nu mai trebuie nici sa plateasca nici unele lucruri. Nu le pasa, aveti impresia ca oamenii astia isi iau pastilele in fiecare zi?

Uitati-va la programul de guvernare. In afara de niste formulari abracadabrante… „Planificare bugetara participativa si ecologica”. Nu am reusit sa inteleg.

Cica la profesori le cam taie lefurile, asta inseamna „politici meritocratice de salarizare”. Domnul Citu e in stare sa-si nege si propria experienta la un moment dat. La cat au imprumutat nu au cum altfel. Asta cu 6% deficitul e o poveste, eu am zis ca sare de 10%, acum au zis si ei ca 9%.

Probabil pensiile nu o sa le taie, ca nu-i lasa CCR, dar o impoziteaza. Unde sunt impozitate, dubleaza. O sa mareasca pensiile cum au marit bonurile de masa, le maresc cu 10 lei si o impoziteaza.

A aparut deja informatia ca se vor mari impozitele locale. O sa reglementeze impozitele pe care le incaseaza autoritatile locale.

Nu vedeti ca la ei totul se intampla dupa jumatatea lui decembrie? Am auzit pe unul dintre dementeii lor ca s-ar putea sa inceapa vaccinarea de la jumatatea lui decembrie? Bai, esti nebun la cap?

Coliva e gata, dar acum dau cu frisca pe ea si ne spun ca uite ce tort frumos ne asteapta. Dupa 6 decembrie o sa vedem ca e coliva.

Macar sa si-o asume, nu sa minta. Acum cateva zile li s-a urat succes elevilor de la distanta care nu au laptop. In conditiile in care tarile care au inchis scolile, le-au inchis, nu joaca d-asta.

Pana la urma o sa spuna ca toti trec anul asta. Sunt licee de sport, cum naiba fac sport online si cum dau examene? Sunt licee de arta. Eu nu am pian acasa, cum fac pe laptop sa-mi dezvolt abilitatile? Cum invata elevii acasa sa lucreze la strung? Facultatea de medicina cum o faci online, faci disectii acasa, iti diseci pisica?

Asta e mintea lui Anisie. Cand nu iti pui problema ca in primul rand trebuie sa dai acele laptopuri si tablete profesorilor, totul e varza. Si nimeni nu spune nimic si sunt atat de senini incat incepi sa-ti pui probleme.

Daca ei castiga alegerile, noi stam in opozitie si ei inchid tara, pana o sa moara destui oameni.

Au speriat lumea ca in piata se imbolnavesc, sa mearga la supermarket. Sunt doua saptamani de cand purtam masca afara, care sunt rezultatele? Duminica trecuta au descoperit Nicusor Dan si Orban ca au vizitat 4 spitale si totul e bine.

Dar pana nu se termina lucrarea nu se da avizul ISU. Eu daca vreau sa extind studioul asta, cand muti birourile, iti pierzi autorizatia ISU. La Braila tocmai a luat spitalul amenda de la ISU, pentru ca au marit capacitatea. La Piatra Neamt ce face noul manager, nu interneaza tot in spitalul ala? Tot neavizat ISU e.

Nu ar trebui ca cineva care coordoneaza, prim ministrul, sa o regleze? Ai avut aviz? De ce nu ai acord definitiv? Ca am schimbat becuri si nu mai stiu ce. Sa trimita imediat ISU si sa ii dea din nou acordul, ca altfel nu mai primeste nimeni pacienti in spitale, ca se duc la puscarie, ca explodeaza un bec.”, a spus Mihai Tudose.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.