Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Tudose cere demisia premierului și desființează 'corul de bocitoare' din PNL: 'Duce totul în derizoriu'

Facebook
Mihai Tudose

Mihai Tudose a lansat un atac dur la adresa prim-ministrului Florin Cîţu. Vicepreședintele PSD critică în termeni duri şi „corul de bocitoare” din PNL care duc în derizoriu infracţiunea comisă de Cîţu cu aproape 20 de ani în urmă.

E absolut jenant să nu ştie cât costă o pâine. Toţi suntem creştini, suntem botezaţi, ştim că la Biblie scrie Tatăl nostru, scrie Dă-ne pâinea noastră cea de toate zilele, nu vaccinul cel de toate zilele. Cumpărăm doze de vaccin cu camioanele şi facem donaţie la poporul egiptean, că noi suntem ăia bogaţi şi mai dăm şi la săraci. Odată şi odată tot o să se afle cine le-a cumpărat şi la ce bani le-a cumpărat. E o afacere să dea zeci de milioane de euro pe vaccin şi apoi să-l doneze?

Premierul iese în fiecare zi, nu ştiu dacă ne minte cu bună ştiinţă, e mitoman sau efectiv e caz medical, adică e dintre oamneii ăia care văd chestii care nu există, care se cred Napoleon.

Iar după el vine corul de bocitoare. Au rămas nişte copii într-un tren, vine viceprim-ministrul şi zice că nu e problemă, aşa se întâmpla şi când era el student, şi el a rămas în tren. Dar era student, avea 19-20 de ani, nu 8-9 ani”, a declarat Tudose, la România Tv.

Fostul premier este de părere că, în cazul infracţiunii comise Cîţu cu 20 de ani în urmă, ar fi vorba şi despre consum de substanţe interzise, nu doar de alcool.

„Azi aflăm că premierul a făcut puşcărie în America. La 29 de ani, omul a fost condamnat la puşcărie, are cazier. El trebuie să-şi dea demisia, eu credeam că la ora prânzului nu mai avem prim-ministru. Iese imediat corul de bocitoare şi duce totul în derizoriu. Aflăm de la Gorghiu că sunt milioane de politicieni pe poziţii înalte care au făcut chestia asta. Or, nu există aşa ceva. Iese Rareş Bogdan care ne povesteşte că toţi am făcut asta când eram mici. Şi el era bun şi la olimpiadă, şi se bătea şi în curtea şcolii. Îi atrag atenţia că a lua bătaie în curtea şcolii nu înseamnă a se bate. Pentru bătaie în curtea şcolii nu se face puşcărie. Totul e aruncat în derizoriu.

La noi, totul e wow, românii o duc bine dar nu-şi dau seama. Energia electrică, gazele, pâinea, totul s-a scumpit, el nu a majorat nimic, pensii, salarii, alocaţii şi el spune ca românii trăiesc mai bine. Nu vi se pare că e caz medical?

El a recunoscut cu uşurinţă că a băut, eu am nişte dubii că e doar atat. Alcool combinat cu altceva. Omul are cazier, iar partenerii de guvernare, băieţii cu penali în funcţii publice, trec acum chestia asta la studii.

Gorghiu e şi masochistă, a postat pe Facebook şi le cerea oamenilor să îi recomande cărţi de vacanţă. Ăştia acum toti au citit Fram ursul bipolar. Când un psdist se strâmbă la o libelulă, e nasol, am nenorocit planeta. Când ei fac din astea, nu-i vede nimeni, e wow.

Cîţu chiar trebuie să aştepte sa-l dea cineva afara dupa asa ceva? În orice ţară normală, după o chestie din asta te duci acasă„, a declarat Mihai Tudose în emisiunea lui Victor Ciutacu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.