Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Tudose: Ciolacu n-are nicio emoție să radă tot! PSD face curățenia, nu procurorii o fac!

aktual24.ro
Mihai Tudose Marcel Ciolacu

Europarlamentarul Mihai Tudose susține că în cazul ”azilelor groazei”, premierul Marcel Ciolacu așteaptă să aibă toate informațiile, iar apoi va începe execuțiile politice și administrative. Tudose a mai explicat că PSD nu va aștepta procurorii să ”facă curățenie”, ci partidul o va face, iar toți cei vinovați vor fi executați.

”Văd acum că sunt niște funcționari publici pe la DNA. Vă dați seama cum arătau rapoartele funcționarilor: șefu, totul e bine, nu vă faceți nicio grijă.

Vin unii și spun, Rafila știa, Rafila trebuie să demisioneze. Vin unii și arată o adresă, care a ajuns la Ministerul Sănătății. De fapt, în aceea adresă se întreba dacă trebuie să fie mutați de la spital la un azil de bătrâni. Ce știa Rafila?

Am văzut un domn Cozma de la PNL, care ne spune că peste tot este numai PSD. Eu vă spun că nu e numai PSD-ul în asta. Nu vedeți că PSD-ul face curat? Nu procurorii fac curat, PSD-ul face curat. Nu procurorii l-au pus pe Budăi să demisioneze, nu procurorii au trimis controale în toată țara.

Nu vedeți că e cu țintă și la Primăria Capitalei și cu țintă la alegeri? Cât o să fim noi nu o să se mai întâmple așa ceva, dar parcă toate lucrurile au fost perfecte până alaltăieri, iar acum totul a luat-o razna.

Cereți demisia PSD-iștilor, eu recunosc că PSD a pierdut meciul mediatic pe acest caz, dar tot PSD-ul s-a apucat să facă curățenie.”, a spus Mihai Tudose, la Antena 3 CNN.

Tudose: n-am auzit de o demisie a Gabrielei Firea

Întrebat dacă PSD îi va cere Gabrielei Firea să demisioneze, Tudose a spus că demisia este un act unilateral, nu este un subiect de discuție în PSD.

”Eu n-am prins nicio discuție în sensul ăsta și-s vicepreședinte. nu putem noi să discutăm noi despre demisia Gabrielei Firea. Nu discutăm noi dacă să-și dea ea demisia, demisia și-o dă persoana în cauză.

Am convingerea fermă că în momentul în care va fi complet filmul acestui tablou de groază, sunt convins că nimeni nu va rămâne în funcție, nici decident politic, nici administrativ (...) Marcel Ciolacu n-are nicio emoție să radă tot!”, a mai spus Tudose.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.