Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Tudose critică 'Guvernul competenților asimptomatici': 'De ce PNL acceptă experimente criminale la Ministerul Sănătăţii?'

Facebook
Mihai Tudose

Propunerea USR PLUS pentru cel mai important minister în acest moment este o persoană cu pregătire în endocrinologie fără vreun folos în pandemie, afirmă vicepreședintele PSD Mihai Tudose, care spune despre Ioana Mihăilă că este „discipolă a lu’ diamantu’ Voiculescu-Vlăduț-Omul-Legenda”.

„Guvernul 'competenților' asimptomatici. Au pierit ieri 237 de români, record absolut de la începutul pandemiei. Dar România nu are încă ministru la Sănătate! Iar propunerea UsrPlus pentru cel mai important minister în acest moment este o persoană cu pregătire în endocrinologie fără vreun folos în pandemie și forța politică a 2078 de voturi (3,03%), căpătate în alegerile pentru Primăria Oradea... Și foarte important: discipolă a lu’ diamantu’ Voiculescu-Vlăduț-Omul-Legenda”, scrie pe Facebook Mihai Tudose.

El face apel pentru constituirea unei comisii pentru anchetarea gestionării pandemiei.

„De ce se gudură atunci, atât de jalnic, USR PLUS pe lângă PNL pentru a rămâne în brațe cu ministerul vital pentru țară, dar pe care e evident că nu-l poate administra? De ce, la rândul său, PNL acceptă experimentele criminale de la Ministerul Sănătății? Sunt întrebări la care trebuie să răspundă comisia parlamentară pentru anchetarea gestionării pandemiei, comisie pe care o solicită, de trei săptămâni, PSD. În Franța, de exemplu, o comisie similară a prezentat în decembrie un prim raport, după șase luni de activitate. În Belgia și în alte democrații funcționale din UE, au fost create, de asemenea, astfel de comisii de anchetă. Sau coronadictatura asimptomatice de la Palatul Victoria o fi în afara controlului parlamentar?! Între timp, mor români... De care guvernanții își bat joc și după moarte, prin haosul - intenționat și manipulator? - al raportării deceselor de Covid. Români pentru care hemoragia de fondatori ai USR către AUR nu mai înseamnă nimic. Nici măcar o glumă proastă și sfidătoare. Ce prăpastie tragică între viața reală și joaca acestor neisprăviți de-a politica”, conchide social-democratul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.