Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Tudose dă cărțile pe față despre Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu: 'Aveți ideea că se iubesc? Nu se iubesc, au nevoie unul de altul'

Inquam Photos / Octav Ganea
dragnea tudose gesturi

Mihai Tudose dezvăluie relația dintre Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu! Conform fostului premier, cei doi lideri ai PSD și ALDE nu sunt deloc în relații bune.

”PSD blochează cererea de urmărire penală a lui Călin Popescu Tăriceanu în Senat. Aveți ideea că se iubesc? Nu se iubesc, au nevoie unul de altul. E butaforie, e teatru scurt de 2 ani.”, a precizat Tudose.

Citește și: USR Plus șochează! ‘Proprietatea privată trebuie să dispară’

Acum la Pro România, Tudose a explicat ce condiții le-a pus lui Liviu Toader și Tudorel Toader când a ajuns șef la Palatul Victoria.

”Eu nu am vrut să fac politica penală a unora. Eu l-am informat de la început (n.r. pe Dragnea), ca să nu avem discuții: ”Legile justiției, uitați-le!” I-am spus și ministrului Justiției: ”la mine nu vii cu proiecte decât dacă ai toate avizele, inclusiv de la Comisia de la Veneția”.”, a spus Mihai Tudose la Realitatea TV.

Citește și: Liviu Dragnea are parte de o zi plină de emoții! Zi decisivă pentruliderul PSD! Instanța va da un verdict azi .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.