Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Tudose dă SEMNAL unor miniștri vizați de remaniere: 'Nu suntem pe vecie aici'

Inquam Photos / Octav Ganea
Mihai Tudose

Mihai Tudose le dă semnal colegilor săin din Guvern. După ce la ultima ședință a executivului i-a certat pe Răzvan Cuc, de la Transporturi, și pe Liviu Pop, de la Educație, au apărut zvonurile unor eventuale remanieri. Duminică seara, la Antena 3, Tudose a explicat de ce are această atitudine în ședințele publice.

”Nu îi cert. Eu am considerat, de când mă știu, să nu mă prefac că nu văd anumite lucruri. Când vedem ceva, să spunem despre ce e vorba. Dacă asta e duritate, OK, duritate. Eu consider că e normalitate. Să spunem când e bine că e bine, când e rău că e rău, să lăudăm când e de lăudat și să tragem semnale de alarmă când avem de tras. Nici eu, nici colegii mei, nu suntem pe vecie aici. Sunt funcții temporare, trebuie să ne facem cât mai bine datoria, o zi, un an, cât o fi. Nu am miniștri preferați. Și pe domnul Cuc l-am lăudat acum ceva timp.”, a explicat Tudose motivul pentru care își ceartă miniștrii în ședințele de guvern.

Întrebat dacă vor urma schimbări de miniștri, premierul a afirmat că nu este exclusă o asemenea decizie. ”Când va fi cazul, veţi afla. Nu excludem nimic.Suntem o echipă ce va fi evaluată în integralitatea ei. Ori câștigăm toți, ori pierdem toți.”, a precizat Tudose.

Citește și: Directorul general al Tarom dă din casă. Cine ar vrea ca Tarom să dispară

Premierul a vorbit și despre cauzele pentru care Sorin Grindeanu nu a reușit să rămână premier, fiind demis, în premieră istorică, printr-o moțiune a propriului partid.

Am venit cu un program la virgulă, nu cu o foicică, așa cum a venit guvernul Cioloș. Punerea lui în aplicare ține de un efort de echipă. Nu ne permitem să ratăm nimic. Sorin Grindeanu a fost mai blând cu anumite lucruri. ”Hăi, că dacă nu a mers azi, merge mâin!”, nu, nu se poate așa.

Se putea o creștere economică mai mare.”, a spus Mihai Tudose la Antena 3.

Citește și: O nouă modificare a Codului Rutier aduce amenzi usturătoare: Ce trebuie să verifice șoferii înainte de a pleca la drum .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.