Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Tudose, despre șeful CFR: Darwin nu găsea 'creatura' care să umple locul între maimuță și om

Facebook
Mihai Tudose

Fostul premier Mihai Tudose îl numește pe directorul CFR „creatura” care umple locul între maimuță și om, după ce un tren cu călători printre care copii a stat blocat 8 ore fără apă și directorul CFR s-a arătat deranjat că este întrebat ce a făcut să rezolve problema.

„Ovidiu Vizante. Acesta este numele formei de organizare a materiei care e ,,Șef” la CFR. Acesta declară, senin, că nu a avut ce face pentru cei 1000 de călători ce au stat aproape 10 ore blocați într-un tren la 100km de București. Fiindcă a căzut un pom. Și a declarat, tot senin, întrebat de un reporter, că nu avea cum să trimită nici apă. Dar le va da când vor ajunge în București! Generos.

Dacă citiți toată ,,declarația“ lui, indiferența și suficiența, tonul de ,,jupân”, nonșalanța cu care omu’ e consternat că e luat la întrebări despre ce trebuia sa facă el…. devine clar că personajul va ajunge în #echipacâștigătoare alături de Cîțu!

Darwin a murit căutând veriga lipsă în scara evoluției umane, nu găsea ,,creatura” care să umple locul între maimuță și om. Dacă mai trăia (la mulți ani Darwin), acum era mai lămurit!

Vizante îl cheamă, domnule ministru Drulă! Vizante de la CFR! Nu merită să fie lăsat să-și dea demisia….”, a scris Mihai Tudose pe Facebook.

Șeful Guvernului amenință cu demiteri

Premierul Florin Cîţu a declarat că joi după-amiază va purta o discuţie cu ministrul Transporturilor pe tema accidentului feroviar produs miercuri noapte la Feteşti, subliniind că este anormal ca în asemenea situaţii "un şef de la CFR Călători sau un director să spună că soluţia vine din altă parte".

"Nu am date suplimentare. Am fost informat de ministru azi-dimineaţă, la prima oră, despre accident. O să am o discuţie cu el în această după-amiază, să văd care sunt concluziile", a afirmat Florin Cîţu, prezent la Ministerul Finanţelor.

El a subliniat că în cazul în care călătorii au suferit de pe urma modului în care sunt administrate astfel de situaţii, ar trebui să răspundă "cei care se ocupă de acest lucru (...), ministerul de resort", întrebat despre faptul că în cazul de la Feteşti au existat şi copii care au fost ţinuţi ore întregi în trenurile avariate.

"Nu pot să vă spun de ce nu s-a intervenit. Eu o să cer o situaţie să vedem de ce nu s-a intervenit, dar în acelaşi timp mi se pare anormal să avem astfel de situaţii, iar un şef de la CFR Călători sau un director să spună că soluţia vine din altă parte. Soluţia este a celor care administrează sectorul respectiv. (...) Încă nu am vorbit cu domnul Drulă despre acest incident", a mai declarat Cîţu.

Premierul a precizat că trebuie să aibă informaţiile, să vadă ce s-a întâmplat, întrebat şi dacă ia în calcul o demitere a şefului CFR Călători.

Despre faptul că se poate face ceva pentru nodul feroviar de la Feteşti pentru că au tot fost întârzieri din cauza problemelor de acolo, Cîţu a spus: "Aşteptăm de la minister... Ar trebui să vină soluţii de la minister. Pe calea ferată, banii au fost alocaţi pentru modernizarea căii ferate la începutul anului. Execuţia nu este una dintre cele mai bune".

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.