Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Tudose dezvăluie jocul pentru prezidențiale: pe cine va susține PSD

facebook.com
Mihai Tudose

Managerul de campanie al PSD pentru alegerile europarlamentare din 2024, Mihai Tudose, afirmă că este timpul ca România să aibă un preşedinte social-democrat, deşi nu exclude varianta unui tandem Nicolae Ciucă la preşedinţie şi Marcel Ciolacu premier, informează News.ro.

Mihai Tudose a fost întrebat, miercuri seară, la Antena 3, dacă în 2024 este posibil un tandem PNL – PSD, cu Nicolae Ciucă la preşedinţie şi Marcel Ciolacu încă 4 ani prim-ministru şi a afirmat: ”Teoretic, este posibil orice. Practic, eu cred că este timpul să avem un preşedinte social-democrat”.

Întrebat dacă Marcel Ciolacu ar fi acest preşedinte social-democrat, Tudose a precizat: ”Astăzi, în seara aceasta vorbind, oamenii din partid - preşedintele candidează la preşedinţie”.

Tudose a afirmat, în repetate rânduri, că preşesintele partidului este persoana cu cea mai mare legitimitate şi este normal să candideze la preşedinţia, el precizând că PSD a trăit perioade în care partidul nu a trans pentru candidat, iar rezultatele s-au vâzut.

Un astfel de moment a fost când Viorica Dăncilă a candidat în alegerile prezidenţiale, iar Mihai Tudose a afirmat că nu a fost votată nici de toţi membri de partid.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.