Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Tudose face SHOW: Să mori tu, Cîțule! Păi, tu azi ai aflat de virusache? Și-a scris necrologul

tudose mihai

Fostul premier Mihai Tudose îl atacă dur pe Florin Cîțu, din cauză că și-a depus mandatul. Tudose îl întreabă pe Cîțu dacă în momentul în care a fost desemnat nu știa de ”virusache”. Totuși, Tudose explică că PSD trebuie să voteze orice viitoare propunere de premier venită de la Klaus Iohannis pentru că ”orice far este luminos, după Cîțu”.

Citește și: Victor Ciutacu a EXPLODAT la adresa diasporei: Nu suntem egali! Când vă pișați pe noi eram egali?

”Acum este timpul pentru responsabilitate și poate că președintele găsește pe cineva care își asumă. Prima dată a venit Orban care ne-a spus ce minunat va fi el ca prim-ministru, dar ne ruga să nu-l votăm. Apoi a venit Cîțu, două săptămâni ne-a zis ce face el pentru țară, iar apoi a scris în necrologul lui personal că nu poate din cauză că e coronavirus. Prima mea reacție a fost, îmi cer scuze pentru limbajul colocvial, dar asta am gândit: ”Să mori tu, Cîțule!”

Când ai aflat, tu, Cîțule de virusache? Păi când ai fost desemnat nu era virusache? Acum ai aflat tu? Păi ieri a venit virusache în România, hop, am venit și eu? Cine-și imagina că virusul nu ajunge în România, era un naiv. Se lovea de munți și nu putea să treacă sau cum.

Un lucru este clar: viitorul Guvern, oricine ar fi, trebuie votat. După Florin Cîțu, orice far este luminos. România are nevoie de stabilitate, de un om serios, de decizii clare și ferme.”, a spus Mihai Tudose, la Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.