Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Mihai Tudose îi răspunde ironic lui George Simion: 'Dvs. când mergeți pe stradă și latră un câine după gard, mergeți și vorbiți cu el?'

Facebook
Mihai-Tudose

Europarlamentarul PSD Mihai Tudose a comentat atacurile lui George Simion. Liderul AUR spunea zilele trecute că vrea să aibă un scor mai mare decât cel al PSD.

„Dvs. când mergeți pe stradă și latră un câine după gard, mergeți și vorbiți cu el?”, a fost răspunsul ironic dat de Mihai Tudose, când a fost întrebat de poziția AUR la Digi24.

"Este efectiv o lovitură de stat în pliă desfășurare în țara noastră. Înspăimântați că vor pierde puterea, PSD și PNL, în zilele astea, distrug orice instituție a statului.

Ce au făcut băieții ăștia deștepți care ne conduc de 33 de ani? Și Avocatul Poporului l-au pus cu botul pe labe, cei de la Avocatul Poporului au constatat că această comasare făcută doar pentru a opri AUR este nelegală, dar au decis să nu conteste la CCR. Fac orice ca să ne împiedice, dar nu noi trebuie să facem orice să-i împiedicăm pentru că este un atac la Constituție, la legile electorale, la ideea de libertate”, a spus recent George Simion.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.