Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Tudose IESE LA RAMPĂ, înaintea şedinţei din PSD. Premierul, aşteptat la ministerul Transporturilor

Inquam Photos / Octav Ganea
Mihai Tudose

Sunt clipe grele pentru social-democraţi. Iar zvonurile unei noi remanieri l-au făcut pe prim-ministrul Mihai Tudose să strângă rândurile şi să poarte discuţii cu toţi susţinătorii săi. Destul de rezervat în aceste zile, iată că premierul iese la rampă chiar înainte de mult aşteptata şedinţă a PSD.

Mihai Tudose va participa la o conferinţă de presă. Este vorba despre conferinţa organizată de către ministrul Felix Stroe la ministerul Transporturilor, începând cu ora 14.

Şi deşi unele scenarii îl dădeau ca şi plecat din fruntea Guvernului, din ce în ce mai multe voci ies acum la înaintare şi îl asigură pe Tudose de susţinerea lor.

Astfel că, pe ultima sută de metri, prim-ministrul pare, la prima vedere, că poate răsufla uşurat, el bucurându-se, potrivit unor surse social-democrate, de susţinerea parlamentarilor din cel puţin zece filiale, printre care Vrancea, Constanţa, Buzău şi Dâmboviţa, astfel că o eventuală moţiune de cenzură introdusă la cererea lui Liviu Dragnea nu ar avea şanse de izbândă.

De altfel, chiar ministrul Transporturilor, alături de care va sta premierul în cadrul conferinţei, a avut o poziție nuanțată și a susținut că în următorul CEX trebuie să se decidă organizarea unei conduceri colective a PSD. Adică Liviu Dragnea trebuie să cedeze din puterea de decizie. De asemenea, Stroe susține că premierul trebuie să aibă și reponsabilitate, dar și putere de decizie.

Citeşte şi: MAE, reacţie de ULTIM MOMENT în scandalul declanşat de atacul extremiştilor la Ambasada României în Ungaria .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.