Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Tudose îl face praf pe Mircea Geoană, după afirmațiile că Ciolacu i-ar fi propus să fie candidatul PSD

Facebook
Mihai Tudose

Coordonatorul campaniei electorale a PSD, Mihai Tudose, susține că declarațiile lui Mircea Geoană, conform cărora Ciolacu l-ar fi chemat pentru a-i propune să fie candidatul PSD la prezidențiale, reprezintă o minciună și un subiect derizoriu. Tudose a spus că Mircea Geoană a încercat să contacteze mai mulți lideri PSD pentru a ”sta la o cafea”, dar toți aceștia l-au ignorat.

”Eu am văzut cu ochii mei mesaje trimise de domnul Geoană ”hai să ne vedem, să stăm de vorbă”, dar nimeni nu i-a răspuns.

Faptul că se tot bate să candideze, să strângă semnături, să urce pe cele mai înalte culmi la ceva.

Notorietatea este una, intenția de vot este altceva. Toată lumea știe că este acolo, dar astăzi când vorbim domnul Geoană este singurul candidat anunțat la prezidențiale, dar când vor veni și ceilalți jucători pe piață cu partide în spate, se schimbă jocul.

Prin scenariul pe care l-a jucat tocmai și-a închis orice ușă.

El nu vrea să răspundă la întrebarea: când ai avut întâlnirea asta? Când s-a petrecut?

Domnul Ciolacu a dus în derizoriu acest subiect pentru că este derizoriu. Este la fel de serios ca declarația doamnei Șoșoacă care a spus că o vrea PSD-ul prim-ministru.

Dacă eram așa de disperați să-l avem candidat, de ce nu este acum candidatul asumat al PSD-ului?”, a explicat Mihai Tudose, la Antena 3 CNN.

Mircea Geoană: ei mi-au cerut să candidez

Mircea Geoană susține că Marcel Ciolacu și mai mulți lideri PSD i-au propus să fie candidat independent la prezidențiale, susținut de PSD.

„Apropo de cine dă telefon cui. Eu am avut discuţii cu ei, au venit la mine în birou. Acum ceva timp în urmă, în care dânşii au venit la mine să-mi propună să candidez independent, susţinut de PSD. De ce? Pentru un calcul foarte simplu: pentru că voturile PSD la alegerile prezidenţiale, unde vin 4 milioane de români în plus faţă de alegerile obişnuite, nu sunt suficiente ca să câştigi preşedinţia României.Vrei să câştigi preşedinţia României, strict pe PSD nu ai voturi, în turul doi nu mai votează aproape nimeni cu PSD-ul: diaspora nu, nehotărâţii nu, e o limitare. Pentru o participare la vot de 35-40%, scorul PSD-ului e foarte important. Pentru prezidenţiale, unde e 65% participare - pentru preşedinte românii se mobilizează şi merg la vot - nu sunt voturi suficiente”, a declarat Mircea Geoană, luni, la Digi 24.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.