Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Tudose, îngrijorat! Tatăl său a fost confirmat pozitiv cu coronavirus

news.ro
Mihai Tudose gesturi

Tatăl fostului premier, Mihai Tudose, a fost diagonsticat cu Covid-19. Acesta are aproape 80 de ani și are și boli preexistente.

Citește și: Se anunță o zi de FOC în Parlament: proiectul privind carantina și izolarea încinge spiritele între PSD și PNL

Serviciul Județean de Ambulanță Brăila a intrat în alertă după ce un coleg de-al lor, medicul Dorin Giol, a fost depistat cu noul coronavirus. Doctorul și-a făcut testul la COVID după ce a aflat că un pacient de-al acestuia, căruia îi asigura tratament la domiciliu în timpul liber, era deja infectat, informează Realitateadebraila.net.

Pacientul este tatăl fostului premier Mihai Tudose. ”Tatăl fostului premier se află internat la Spitalul Militar al SRI Balotești. Din cauză că părintele politicianului este în vârstă și are și boli cronice, poate dezvolta la o formă severă a bolii”, susține o sursă a ziarului Libertatea, precizând că este posibil ca acest caz să producă și un focar la Ambulanța Brăila, medicul care l-a îngrijit având multe contacte cu colegii săi.

Europarlamentarul Mihai Tudose, 53 de ani, a confirmat pentru publicația Libertatea că tatăl său este infectat cu noul coronavirus, dar nu a dorit să comenteze mai mult.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.