Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Mihai Tudose, mărturii TERIBILE, de pe patul de spital: 'Am trecut pe lângă moarte! Dacă mi se întâmpla în altă parte, acum nu mai vorbeam'

7est.ro
tudose-mihai

Fostul premier Mihai Tudose a fost transportat, de urgență, marți, la spital, după ce a suferit un infarct. Medicii l-au operat de urgență și i-au montat două stenturi. Tudose a acordat, miercuri, un interviu telefonic lui Victor Ciutacu, în care a relatat prin ce a trecut.

”Deocamdată, mă simt bine, sper să fiu Am trecut pe lângă moarte, cumva. Am avut și noroc, dar și o echipă de medici extraordinari. Sâmbătă sau duminică sunt gata (n.r. se externează). Domnule, cred ca e reclama falsa. Nu am vazut nici tunel, nici flori, nici lumini. Nu erau, dar… Nu m-au năpădit nici imagini din copilărie, nimic din toate astea, pur si simplu s-a stins lumina. Mi-am revenit in sunete de salvare. Era cât pe ce să mă duc la cele mai tăcute. Pur și simplu s-a stins lumina. În salvare m-am trezit. În timpul operației eram conștient. Am avut noroc că a fost Bănicioiu. Domnule, s-a prins imediat ca e ceva in neregula. Stiti, ca tot profanul…ma doare un pic aici, ce-o fi? Nu, el s-a uitat si, dupa primele simptome mi-a zis ”Bai Mihai, cred ca ai ceva la inima”. Eu am zis ”Hai, ma, lasa... Iau cu apă” … Bai, e grav. A vazut ca incepusem sa transpir abundent si a zis ca e grav. A chemat salvarea imediat, inainte sa… A venit imediat, cu medic, cu tot ce trebuie. Deci practic echipajul de pe salvare mi-au salvat viata in prima faza si apoi medicii, in sala de operatie, au facut minuni. Interventia a fost rapida si nu au ramas sechele. Daca dura mai mult de la momentul producerii infarctului pana la operatie, ma puteam alege cu leziuni permanente, ireversibile.

Citește și: Lovitură pentru clienții Orange! Ce se întâmplă cu rețeaua

Am avut noroc, dacă se întâmpla săptămâna trecută, când eram prin Valea Jiului, nu mai vorbeam acum. Fumatul și cafeaua o să devină un lux, de Paște și de Crăciun.

O să am un program mai ordonat, un pic, cu mai multă odihnă, o săptămână-două. A fost un moment la limită. Sunt viu și mișc.”, a spus Mihai Tudose, la România TV.

Citește și: Concursul muzical internaţional Eurovision 2019 ar putea fi anulat! Care este cauza .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.