Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Tudose, mesaj de ULTIMĂ ORĂ pentru cei 19 șefi de CJ, prezenți la Palatul Victoria: 'Aveți un partener în Guvern întotdeauna'

Inquam Photos / Octav Ganea
Mihai Tudose

Premierul Mihai Tudose s-a întâlnit astăzi, la Palatul Victoria, cu 19 președinți de CJ pentru ceremonia de semnare a contractelor pentru mai multe zeci de aparate medicale de înaltă tehnologie. Şeful Executivului i-a felicitat pe aceștia pentru faptul că au aplicat pentru a beneficia de aceste aparate.

„Felicitări, domnule ministru! Sunt zeci de milioane de euro. E un bun început. Felicitări și dumneavoastră, celor din sală, pentru faptul că ați aplicat. Astăzi dimineață, am primit un telefon de la un președinte de CJ, care era nemulțumit că el de ce nu. Răspunsul a fost foarte simplu: e ca la loto, nu ai jucat. Nu ai scris, nu ai cerut, nu ai solicitat. Felicitări pentru cei prezenți în sală. Arătați că vă pasă de cei pe care îi reprezentați. Aveți un partener în Guvern întotdeauna și mai ales în domeniul acesta. Un sfat și o rugăminte pentru cei care nu sunt în sală, dintre președinții CJ, să scrie, să ceară, să solicite, pentru că vor găsi ajutor! Vă mulțumesc pentru ceea ce faceți”, a spus Mihai Tudose la întâlnirea cu cei 19 președinți de CJ.

Rareș Bogdan, strigăt de REVOLTĂ după scandalul din fața sediului PSD: 'Extrem de grav'

Premierul Mihai Tudose a afirmat că vrea ca orice român care se duce la spital să beneficieze de tot ce are dreptul, acest lucru nefiind "o pomană". 

"Este un pas pentru normalitate, nu este un eveniment extraordinar. Aş vrea ca aceste lucruri să nu mai fie evenimente extraordinare şi ca orice român, care se duce la spitalul cel mai apropiat de locul unde locuieşte sau i s-a întâmplat un necaz, să beneficieze de tot ceea ce are dreptul să beneficieze. Nu este o pomană. Statul este obligat. Suntem cu toţii obligaţi - şi noi, Guvernul, şi dumneavoastră, reprezentanţii autorităţilor publice locale, preşedinţi de consilii judeţene sau primari - să punem la dispoziţie oamenilor pe care îi reprezentăm tot ceea ce înseamnă protecţia şi ajutorul statului şi în domeniul sănătăţii", le-a transmis Tudose participanţilor la eveniment.

Şeful Executivului a făcut aceste afirmaţii la Palatul Victoria, la ceremonia de semnare a contractelor pentru achiziţia a 14 echipamente Computer Tomograf (CT), 24 de aparate de Rezonanţă Magnetică (RMN) şi 21 de sisteme informatice PACS (tehnologie medicală de imagistică).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.