Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Tudose replică DEVASTATOARE pentru Carmen Dan: 'Nu intra în dialog cu prostul, că se dezgheață și te inundă'

cugetliber.ro
Mihai Tudose Carmen Dan

Ministrul de Interne, Carmen Dan, l-a numit pe fostul premier Mihai Tudose ”bădăran, oportunist, securist”. În replică, fostul premier îi cere, dacă tot s-a apucat să dea declarații în fața microfoanelor ”altele decât cele din priza de acasă” să explice cum a fost cu evenimentele din 10 august, din Piața Victoriei sau cum a pierdut procesul cu Bogdan Despescu, cel pe care îl acuza public de minciună.

Carmen Dan îi răspunde lui Mihai Tudose: 'Bădăran, oportunist, securist. E plină politica de domnișori frustrați'

”Rămâne cum am stabilit: o ”duamnă” agresivă și minicinoasă, care în loc să dea explicații despre acuzațiile aduse din interiorul Ministerului de Interne cu probe certe, cu raport care cuprinde date clare, cu raport pus/retras pentru că au fost forțați oamenii să mintă, în loc să explice lucrurile astea, ea continuă să fie o mincinoasă agresivă, că atâta știe. Dacă tot dă astfel de declarații pe la microfoane, altele decât cel găsit la ea acasă în priză, poate mai bine ne-ar explica cum e cu domnul Despescu.

A uitat să explice și toate acuzațiile aduse domnului Despescu. Domnul Despescu a câștigat procesul împotriva ei în instanță, niște judecători s-au pronunțat, dar asta nu mai spune!

Dacă tot face experimente de dat declarații poate ne explică și cum a fost și cu evenimntele din 10 august, poate ne explică cum e cu microfoanele din priză, poate ne explică cum toate acuzațiile aduse domnului Despescu au fost demontate în instanță sau cum e cu raportul domnului Ioniță, pe care poate îl face public, pentru că omul a refuzat funcția, iar apoi a fost forțat să o ocupe, după ce s-a schimbat primul ministru.

Cât despre fina aluzie la doctorate și alte lucruri de genul acesta, ”duamna” fiind un mare om de cultură și știință este cea mai îndreptățită să dea verdicte, eu exprimându-mi convingerea că am uitat mai mult decât a citit ea.

În concluzie: o mincinoasă dovedită, căreia i s-a ordonat de la partid să iasă public să se spele. În rest, închid dialogul cu acest personaj, care în curând va deveni de tristă amintire, având în minte și zicala ”nu intra în dialog cu prostul, că se dezgheață și te inundă!”, a declarat Mihai Tudose, pentru STIRIPESURSE.RO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.