Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Tudose sare la gâtul lui Dacian Cioloș: 'Vouă USR-pluș nu vă e silă de voi?'

7est.ro
tudose-mihai

Fostul premier Mihai Tudose critică USR PLUS după ce Dacian Cioloș a spus că deși trecutul premierului afectează credibilitatea Guvernului, totuși formațiunea nu iese de la guvernare decât dacă nu se fac reforme. Pe logica lui Cioloș, spune Tudose, premier putea să fie și Al Capone.

„Adezivul ,,Ciolanu” lipește orice și mai ales părțile interesate de ciolan. De asemenea, produsul elimină și greața și repulsia față de ,,problemele penale”. S-au constatat și efecte de amnezie temporară sau selectivă… Declarația domnului Cioloș: ,,Problemele interne ale PNL nu țin de noi (USR-pluș). Problemele personale se rezolvă personal.” Am încheiat citatul… Astfel se confirmă faptul că adezivul care-i ține atât de bine lipiți de ciolan are efectele prezentate la început…. Faptul că ei susțin (fac parte) un guvern condus de un tip realmente iresponsabil, condamnat la pușcărie și care a mai dat și o mică ,,țeapă” de aprox. 7000$ unei bănci…. sunt ,,probleme personale”. Sau ,,probleme interne ale PNL”….

Pe logica aceasta prim-ministru putea să fie și Al Capone… dacă aveați și voi un loc la masă! Problemele unui PSD-ist erau probleme planetare, chiar și atunci când erau doar zvonuri….Vouă USR-pluș nu vă e silă de voi? Nici măcar când sunteți singuri, așa pe ,,personale”? Sau e prea puternic adezivul?”, a scris Mihai Tudose pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.