Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Tudose trage un semnal de alarmă: Premierul spune că punctele de plecare la salvare şi la pompieri din Bucureşti şi Ilfov sunt insuficiente

Inquam Photos / Octav Ganea
tudose parlament

Premierul Mihai Tudose a discutat, joi, la Palatul Victoria, cu secretarul de stat în MAI Raed Arafat despre sistemul de urgenţă, şeful Executivului precizând că punctele de plecare pentru salvări şi pompieri din Bucureşti şi Ilfov sunt insuficiente.

"Stadiul implementării strategiei pe care am fixat-o acum trei luni-patru luni şi atunci părea o utopie. Acum cam o treime din program deja e implementat, dacă ne luăm după fondurile atrase (...) Etapa următoare - (...) am ajuns la concluzia că sunt insuficiente staţiile, punctele de plecare la salvare şi la pompieri (...) - şi e valabil şi pe Bucureşti şi pe sectorul agricol Ilfov. Apoi, etapa următoare - de extins şi în ţară, că (...) nu sunt accidente numai în municipiile reşedinţă de judeţ, se întâmplă şi la periferia judeţelor respective (...) Şi este un program, un proiect pe care domnul secretar de stat îl va concepe şi să trecem la implementarea lui", a declarat Tudose la Palatul Victoria conform Agerpres.

La rândul său, Raed Arafat a spus că în cadrul discuţiei s-a abordat şi subiectul fondurilor europene. "Am avut o discuţie cu domnul prim-ministru pe diferite aspecte, inclusiv pe modul în care până acum au fost angajate fondurile europene care au fost asigurate (...) I-am raportat dânsului în ce fază suntem şi modul în care e necesar (...) să dezvoltăm mai departe sistemul de urgenţă. Ce-o să se stabilească concret o să fie poate discutat în curând", a mai afirmat Raed Arafat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.