Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihai Tudose, vizibil iritat de ieșirile publice ale lui Pandele și Gabrielei Firea: 'Lucrurile acestea se vorbesc înăuntru / Nu s-a stabilit nimic'

Facebook
Mihai Tudose

Șeful de campanie al PSD, europarlamentarul Mihai Tudose, a reacționat vizibil iritat după ieșirile publice ale lui Florentin Pandele și Gabriela Firea privind candidatul PSD la Primăria Capitalei. „Nu s-a stabilit candidatul, nu s-a stabilit strategia, s-au stabilit posibilitățile teoretice”, a spus Tudose.

„Ziua de ieri a început sub auspiciile declarațiilor dlui Florentin Pandele, din care noi am înțeles că dna Firea nu mai candidează. (...) Înțeleg astăzi că dna Firea s-a exprimat ca să avem răbdare, că poare reveni. Eu cred totuși că fiind vorba despre un partid, deci un organism mai mare așa, lucrurile acestea se vorbesc înăuntru. În fapt, la coaliție s-a discutat despre necesitatea ca Bucureștiul să aibă în fruntea lui un gospodar care să miște ceva. Da, s-a spus că dna Firea are 30-33%, PNL mult mai puțin și s-a hotărât să se facă un sondaj să vedem dacă cele două partide însumate cu un candidat comun (...) polarizează și putem înlocui actuala conducere a primăriei sau este și varianta să mergem cu un candidat neutru, cele două partide prin care să atragem și votanții PSD, și votanții PNL. Astea au fost variantele, nu s-a stabilit nimic, a rămas să se facă măsurători. Nu s-a stabilit candidatul, nu s-a stabilit strategia, s-au stabilit posibilitățile teoretice și vedem pe care mergem”, a spus Tudose, la Antena 3 CNN.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.