Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihail a fost invitat la concertul anual de Crăciun de la Vatican

virginradio.ro
mihail

Cântărețul de origine basarabeană Mihail a fost invitat la concertul anual de Crăciun de la Vatican, care va avea loc anul acesta pe 15 decembrie, scrie Mediafax.

Concertul anual de Crăciun de la Vatican a ajuns la cea de-a 26-a ediție, iar evenimentul a găzduit de-a lungul anilor artiști precum Patti Smith, Bryan Adams, Al Bano, Tom Jones și Lauryn Hill.

Mihail a cucerit piața muzicală din Italia, unde a avut mai multe concerte în această vară, ca și pe cea din Polonia, arată reprezentanții muzicianului. Mihail a fost invitat să cânte piesa "Who You Are" atât în finala emisiunii "The Voice", cât și în cadrul emisiunii "Che Tempo Che Fa" a postului de televiziune Rai 1, cel mai bine cotat talk-show din Italia din punct de vedere al audiențelor, urmărit de 4 milioane de telespectatori în timpul interpretării live. Tot în această țară, artistul a ocupat locul I în Italian Airplay Charts și Italian Indie Charts, dar și în topul iTunes Italy. Cu "Who You Are", Mihail a câștigat discul de aur în Italia și trofeul Top Of The Top la festivalul Sopot din Polonia.

Citește și: Beneficiile UIMITOARE ale consumului de ciocolată: Ce afecțiuni ține la distanță

În 2018, Mihail a propus o nouă direcție muzicală și un concept de show în care adună muzică electronică, alternative și pop pentru lansarea End Of Summer Session.

Pe numele întreg Mihail Sandu, artistul a crescut în Republica Moldova și a studiat timp de șapte ani pianul, a învățat să cânte și la chitară, însă în liceu a ales pictura. Mutarea în România, la Cluj, a venit datorită studiilor și, după doi ani, a plecat cu o bursă în Polonia, la Cracovia, unde a continuat să studieze design grafic și fotografie. Primul său single s-a numit "Dans nocturn", dar devenit cunoscut cu "Mă ucide ea", un mix de funk, blues și pop, piesa fiind desemnată a doua cea mai difuzată din 2016, acumulând pâna în prezent aproape 70 de milioane de vizualizări pe YouTube. Influențele indie-alternative din creațiile sale au apărut odată cu "Simt că ne-am îndepărtat", piesa reprezentând primul pas spre "reinventarea" artistului, direcție ce avea să se continue prin single-ul "Who You Are".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.