Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încercare grea în familia arhidiaconului Mihail Bucă: Fiica sa cea mică a fost diagnosticată cu leucemie

Familia arhidiaconului Mihail Bucă, cel mai apreciat protopsalt ortodox, fondator și dirijor al Grupului Psaltic ”Tronos” al Patriarhiei Române, trece prin momente dramatice. Fiica cea mică a părintelui Mihail Bucă, Irene Ecaterina, a fost diagnosticată cu o boală teribilă: leucemie. Anunțul a fost făcut de protopsaltul Catedralei Patriarhale pe rețelele de socializare.

”Va mulțumim mult pentru rugăciuni și pentru atașamentul vostru fata de Irene Ecaterina, diagnosticul este unul greu de digerat, dar mulțumim Domnului pentru încercare și ne rugam ca tot El sa ne ajute și sa ne treacă aceasta greutate, iar Irene sa alerge prin parc ca un copil împlinit! Diagnosticul este de Leucemie Acută Mieloblastică! Dacă vom avea nevoie de ajutor, o sa vi-l cerem! Domnul sa va ajute și va indemn sa va bucurați de cei dragi ai voștri! PS... nu ne uitați în rugăciune!”, transmite arhidiaconul Mihail Bucă.

Irene Ecaterina, 3 ani, este fiica cea mică a familiei Daniela și Mihail Bucă, părinți a încă 4 copii, două fete și doi băieți.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.