Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihail Neamțu: Nicușor Dan mi-a zis că e nemulțumit de Barna și înclină puternic să-l voteze pe Paleologu

PMP
Mihail Neamtu

Purtătorul de cuvânt al PMP, Mihail Neamțu, le-a spus sâmbătă, tinerilor din partid, la școala de vară care se desfășoară în stațiunea Costinești, că fondatorul USR Nicușor Dan se gândește să-l voteze la alegerile prezidențiale pe candidatul PMP, Theodor Paleologu, în detrimentul lui Dan Barna.

  • „Dan Barna este cea mai mare gogoasa a ultimilor ani, total nepregatit pentru functia de presedinte. Ar putea sa fie oricand secretar de stat la fonduri europene, dar nu mai mult. Dna Dancila crede ca Iranul face parte din UE, a declarat-o la Bruxelles, asta e nivelul. Klaus Iohannis nu spune nimic, fuge de orice dezbatere. Iar Mircea Diaconu, in rolul de Branzovenescu, joaca foarte bine. Candidatul PMP, Teodor Paleologu, este cel mai pregatit candidat.
  • Va garantez ca in toamna o sa avem o crestere de sute de mii de voturi. Ieri eram la B1TV si am intalnit un psiholog care a zis ca il voteaza pe Paleologu. Un sociologi mi-a zis ca il voteaza. Sorina matei mi-a zis ca se gandeste sa il voteze. Nicusor Dan mi-a zis la cafea ca e foarte nemultumit de Barna si inclina foarte puternic sa voteze Paleologu. Si un fost ministru PSD mi-a marturisit ca Paleologu e un candidat bun. Poate fi cea mai frumoasa surpriza a acestei toamne.
  • Dan Barna nu are o poveste, nu stim de unde vine. Dancila a fost nimic inainte sa hotarasca Dragnea sa o faca papusa lui. A fost ceva Iohannis inainte sa ajunga norocosul primar al Sibiului care a primit 7 miliarde de euro sa faca din Sibiu un oras infloritor? In schimb Paleologu a fost ceva inainte de politica”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.