Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihail Neamțu, atac la adresa lui Dacian Cioloș: Lucrează doar pentru Franța. Este creația serviciilor secrete

PMP
Mihail Neamtu

Vicepreședinte al PMP, Mihail Neamțu, susține că varianta propusă de USR-PLUS pentru funcția de premier, Dacian Cioloș, este un om care și-a dovedit limitele, iar la Bruxelles lucrează doar în favoarea Franței, nefiind nicio clipă europarlamentar român. De asemenea, Neamțu consideră că Dacian Cioloș este creația serviciilor secrete.

Citește și: Raed Arafat, 'profeţie' sumbră referitoare la pandemie: 'Până în vara anului viitor nu vom sta liniştiţi'

„Oameni noi în politică...” Asta auzim zilnic. În 2016, când domnul Cioloș era premier cu sprijinul PSD și Alina Gorghiu „lider” al liberalilor, Stânga a bătut partidele de Dreapta. Acum, niște băieți neterminați din USR-PLUS încearcă aceeași manevră de succes: reîncălzesc un consommé expirat și speră ca alegătorii români să se năpustească asupra ofertei globaliste.

Ce ne oferă, azi, domnul Cioloș, în plus, față de 2016? Știm că lucrează fără rușine pentru interesele Franței și pentru președintele Macron și știm că este creația politică a lui Virgil Ardelean, zis “Vulpea“, unul dintre foștii șefi ai direcției de informații a ministerului de Interne.

Ce a făcut domnul Cioloș pentru România, de când câștigă 7.000 de euro pe lună, ca europarlamentar? Niște poze și cam atât.

Desigur, domnul Cioloș are încă nucleul său dur de fanatici, dar și acesta se topește ca zăpada în aprilie. Dacă USR dorește să defileze cu el pe post de premier, eu zic să nu-i deranjăm.”, scrie Mihail Neamțu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.