Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mihail Veştea, candidat PNL Braşov la Senat: 'Mă interesează să ajungă cât mai mulţi bani europeni în judeţul nostru'

Facebook
pnl

Secretarul de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice (MDRAP), Mihail Veştea, candidat al PNL Braşov la Senat, a declarat marţi, într-o conferinţă de presă, că va sprijini toate proiectele autorităţilor locale şi operatorilor de servicii publice, astfel încât judeţul să atingă procentul de 100% în ce priveşte racordarea gospodăriilor la gaz.

El a adăugat că aceste proiecte ar trebui să aducă şi o "rezolvare definitivă" a problemelor legate de reţelele de apă-canal şi un transport public cât mai bine pus la punct în toate zonele judeţului, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Consilierul lui Ludovic Orban, fost șef ANAF, spulberă USR-ul: ‘Bă, frate, noaptea minții! Cum, băh, neterminaților?’ .

"Pentru infrastructură edilitară, avem 8 miliarde de euro pentru apă-canal (fonduri nerambursabile-n.r.) şi sigur că, fiind reprezentant al Braşovului, mă interesează să ajungă cât mai mulţi din aceşti bani la noi, la localităţile din judeţ, atât prin operatorii regionali din Braşov şi Sibiu, cât şi direct la autorităţile locale, ca să rezolvăm definitiv problemele de apă şi canalizare. În acelaşi timp, avem sprijin pentru dezvoltarea reţelelor de gaz şi (...) încercăm să ajungem ca toate locuinţele din Braşov să fie conectate la aceste reţele. Pentru aceasta am avut întâlnire (marţi -n.r.) cu domnul ministru Marcel Boloş şi primarii interesaţi din judeţ în a depune proiecte pe fonduri europene pentru realizarea de astfel de reţele sau extinderea lor, astfel încât să ajungem spre 100% racordarea locuinţelor la gaze", a afirmat Mihail Veştea.

Acesta a subliniat că în prezent la nivelul municipiului Braşov există un procent "foarte de mare" de infrastructură electrică în ce priveşte transportul în comun şi a subliniat că, prin MDRAP, a fost finanţată achiziţionarea a 46 de mijloace de transport electric.

"Dar ne dorim în continuare dezvoltarea acestui transport electric şi să dezvoltăm acest concept şi la nivelul zonei metropolitane. Şi ne interesează, în egală măsură, şi transportul public din Ţara Făgăraşului sau zona Rupea, pentru că este important pentru toţi cetăţenii să beneficieze de un transport bine pus la punct", a mai afirmat Mihail Veştea, candidat al PNL Braşov la Senat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.