Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mii de haine contrafăcute au fost confiscate din sectoarele 1 și 4 din București: Prejudiciul depășește 3 milioane de lei

craiova.ro
haine

Mii de haine contrafăcute ce au ajuns ilegal în București au fost confiscate din sectoarele 1 și 4. Prejudiciul depășește 3.000.000 lei.

Poliţiştii din București, sectoarele 1 și 4, au făcut miercuri 13 percheziții domiciliare, conform News.ro.

În acest an, mai mulți suspecți ar fi pus în circulație, în magazine stradale și în spații cu destinație de locuință, precum și prin intermediul rețelelor de socializare, cantități mari de produse de încălțăminte, îmbrăcăminte și accesorii de lux, ce poartă însemne identice cu mărci înregistrate susceptibile a fi contrafăcute și despre care există suspiciunea că au fost introduse în țară prin sustragere de la control vamal, informează Poliția Capitalei.

Polițiștii din Sectorul 1 au găsit 2.300 de articole vestimentare și 100.000 de lei, proveniți din vânzarea acestor produse, toate acestea fiind confoscate.

Cuantumul prejudiciului este de 3.000.000 lei.

De asemenea, polițiștii din Sectorul 4 au identificat mărfuri de contrabandă provenite din spațiul extracomunitar, purtătoare de însemne/mărci protejate ale unor titulari de marcă, respectiv 3.000 de bucăți, în valoare de aproximativ 250.000 de euro.

Totodată, au mai fost identificate și aproximativ 3.500 de articole de îmbrăcăminte ce nu prezentau inscripții ale unor mărci protejate, pentru care administratorul societății nu a putut prezenta documente de proveniență.

Și în această situație mărfurile și valorile au fost confiscate.

Cercetările continuă pentru punere în circulație a unor produse purtând mărci identice sau similare cu mărci înregistrate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.