Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mii de oameni cer demisia premierului Netanyahu pe străzile Tel Avivului

the times of israel
protest israel

Mii de persoane s-au adunat, sâmbătă seară, pe străzile din Tel Aviv pentru a cere demisia premierului Benjamin Netanyahu, relatează lalibre.be, citat de news.ro.

"Guvernul eşuat continuă să se comporte ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat", a spus un manifestant în faţa mulţimii. Cei mai mulţi dintre participanţi au răspuns scandând "Ruşine", potrivit presei israeliene.

Tot mai multe critici

Criticile la adresa lui Netanyahu sunt din ce în ce mai multe. De exemplu, el este acuzat că nu are un plan pentru războiul din Gaza, sau pentru perioada de după război. În plus, forţele de securitate au fost criticate pentru că nu au fost pregătite pentru atacul Hamas din 7 octombrie şi pentru că au reacţionat prea lent la acest atac.

Conflictul declanşat de atacul Hamas asupra Israelului la 7 octombrie s-a soldat cu 1.140 de morţi de partea israeliană, majoritatea civili.

De atunci, operaţiunile israeliene din Gaza au făcut 26.257 de victime, majoritatea femei, copii şi adolescenţi, potrivit unui nou bilanţ publicat sâmbătă de Ministerul Sănătăţii din Hamas.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.