Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mii de oameni la protestul anti-Ponta din centrul Timişoarei

protest_tm

Sâmbătă seara, de la ora 18.00, în Piaţa Victoriei din Timişoara, are loc un protest anti-Ponta şi pentru susţinerea votanţilor din Diaspora. Mii de oameni s-au strâns în faţa Operei Naţionale. Aceştia afişează pancarte cu mesaje precum „Ponta nu fura, România nu te vrea” sau „Ieșiți și votați, altfel nu contați” şi scandează: „Le-a blocat votul, să nu-i umfle botul”, „Jos Ponta!” sau „DNA, DNA!”. În fața operei a fost afișat steagul României, dar și cel alb-verde al Banatului.

Protestatari vor citi şi o proclamaţie exact în locul în care a fost citită celebra Proclamaţie de Timişoara. Vezi AICI textul proclamaţiei propuse de protestatari!

Protestul a fost şi protext pentru un schimb de replici între PSD şi PNL. Social-democraţii i-au acuzat pe liberali să s-au implicat în organizarea protestului şi, prin urmare, au politizat evenimentul. Liberalii timişeni au negat orice implicare, iar membrii PNL au fost sfătuiţi să nu meargă la eveniment cu însemne ACL.

Protestul are loc în aceeaşi zi în care premierul Victor Ponta a făcut o vizită "pe şest" în judeţul Timiş. Negată până în ultimul moment de liderii locali ai PSD, vizita a avut drept pretext inaugurarea unui punct vamal cu Serbia, dar şi o şedinţă secretă cu liderii zonali PSD.

AU IESIT IN STRADA SI CLUJ SI BUCURESTI

PROTESTE LA IASI: Ponta, nu uita, toti te vrem la DNA

content-image

Sursă foto: Christoph Bucher Photography

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.