Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mii de persoane protestează şi în alte oraşe din ţară. Mesaje anti-PSD în Sibiu, Cluj, Timişoara şi Iaşi

Mediafax
protest cluj

Peste 3.500 de oameni scandează pe străzile din Sibiu împotriva PSD și a Guvernului Dăncilă, oamenii spunând că au ieșit la protest pentru susținerea mitingului Diasporei, din Piața Victoriei. Alți 2.500 de protestatari sunt la Cluj-Napoca, transmite MEDIAFAX.

La Sibiu peste 3.500 de oameni s-au adunat în zona Pieții Unirii și au plecat în marș pe străzile orașului, într-un protest care se vrea a fi unul de susținere a mitingului de la București, din Piața Victoriei.

Vezi şi: 10 reguli ale medicinei indiene: Cum să-ţi păstrezi organismul tânăr

Oamenii scandează „Jos, jos, jos Guvernul mafiot”, „PSD, ciuma roșie”, „Demisia” și „Anticipate”, „Diaspora este România”.

Protestatarii spun că vor parcurge mai mulți kilometri, pe principalele artere ale Sibiului, drumul lor trecând și prin fața casei președintelui Klaus Iohannis.

Și în Piața Unirii din Cluj-Napoca sunt peste 2. 500 de persoane protestează cerând demisia Guvernului și alegeri anticipate

Participanții la protest s-au adunat în jurul orei 19 în Piața Unirii din Cluj Napoca având pancarte cu mesaje precum „Jos PSD", „Simt că în țara mea nu pot prospera", „PSD ciuma roșie", M… PSD", „Diaspora este România".

Ei au scadat „Demisia”, „Jos Guvernul”, „Uniti salvăm toată România”, „Nu cedăm nu capitulăm”, „Fără penali”, „Anticipate”.

La protest participă și români din Diaspora veniți din Spania, din Marea Britanie sau din orașele Italiei.

Vezi şi: DEFECTELE celor care NU se vor căsători niciodată. Te regăsești?

O femeie venită din Madrid a spus că a venit în concediu ca să susțină protestele din România fiind interesată de viitorul copiilor ei.

„Vrem să venim acasă dar cu actuala conducere a țării nu se poate, vrem schimbare în bine și un viitor pentru copiii noștri de aceea protestăm. Vrem să schimbăm acest guvern și să punem unul mai bun", a spus aceasta.

Protestatarii vor să meargă și într-un marș pe străzile Clujului până în Piața Mărăști apoi să se întoarcă în Piața Unirii.

UPDATE: Aproximativ 2.000 de persoane s-au adunat, vineri seara, în Piața Victoriei din Timișoara, pentru a protesta față de Guvernul PSD, alături de românii din Diaspora, care participă la mitingul din București.

Manifestanții țin în mâini steaguri tricolore și ale Uniunii Europene, precum și tricouri pe care au scris mesajul “M..e PSD”.

De asemenea, protestatarii din centrul Timișoarei țin afișe cu “PSD, ați reușit, ne-ați unit”, “PSD, ce-ai făcut cu viitorul meu”, “Liviu, ești un penal”, “Pesta porcină PSD” sau “Olimpicii emigrează, analfabeții guvernează”.

Totodată, manifestanții se folosesc de vuvuzele pentru a face zgomot și scandează “Afară cu hoții din țară”, „Ieșiți din casă, dacă vă pasă” sau „București, luptă București”.

În jurul orei 20.30, timișorenii prezenți în centrul orașului vor pleca într-un marș pe străzile din centrul orașului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.