Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mijlocașul Ander Herera va semna cu PSG

www.agerpres.ro
Nasser Al-Khelaifi șef PSG

Ander Herrera (29 de ani) ar fi bătut palma pentru un transfer la PSG. Mijlocaşul rămâne liber de contract în vară şi, potrivit presei internaţionale, ar fi dat curs ofertei parizienilor, urmând să semneze un contract pe 5 ani. Salariul va fi unul consistent, de 8 milioane de euro/ sezon.

Manchester United nu vrea însă să renunţe la el. Vrea să intre în negocieri cu fotbalistul şi să-i prelungească înţelegerea, dar se pare că Herrera nu este dispus să rămână. Vrea să facă pasul la o echipă care se poate bate la trofee, atât pe plan intern cât şi pe plan internaţional. Transferul este unul surpinzător, Herrera nefiind un titular cert la Manchester United. Nu a prins foarte des primul ”11” în acest sezon, în care a jucat în 28 de meciuri, a marcat 3 goluri şi a pasat decisiv de 3 ori. El a ajuns la United în 2014, de la Athletic Bilbao, pentru 36 de milioane de euro.

4 trofee a câştigat Herrera în întreaga carieră, toate cu gruparea engleză: O Cupă a Angliei, o Cupă a Ligii Angliei, O Supercupă a Angliei şi o Liga Europa.

Leandro Paredes, Marco Verratti, Adrien Rabiot, Christopher Nkunku şi Azzeddine Toufiqui sunt mijlocaşii din lotul PSG-ului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.