Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mijlocașul Alexandru Bourceanu a reziliat contractul cu echipa SCM Gloria Buzău, parafat pe 25 octombrie 2019

descopera.ro
fotbal minge

SCM Gloria Buzău şi Alexandru Bourceanu (34 de ani) şi-au reziliat de comun acord înţelegerea contractuală parafată pe 25 octombrie 2019, înaintea desfăşurării etapei a 15-a a Ligii 2, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Se planuieste bugetul! Guvernul Orban critica dur o alta taxa!

Mijlocaşul dublu campion cu FCSB a evoluat în şapte meciuri pentru echipa antrenată de Ilie Stan, în toate fiind integralist. Alexandru Bourceanu semnase la finalul lunii octombrie un contract valabil până la finalul sezonului în curs cu SCM Gloria Buzău. Mijlocaşul a fost utilizat de Ilie Stan în şapte din cele opt meciuri după ce a semnat, în toate fiind integralist, cu Farul (2-0), ASU Poli (0-1), Metaloglobus (1-2), Dunărea Călăraşi (3-1), Petrolul (1-0), FK Csikszereda (1-1) şi Ripensia (3-3). Nu a jucat doar în deplasarea de la Arad, cu UTA (0-3), în care SCM Gloria a trimis mulţi jucători care au evoluat puţin în acest sezon.

”Sport Club Municipal Gloria Buzău aduce la cunoştinţă faptul că începând cu data de 12 decembrie 2019, clubul a încetat contractul cu unul dintre cei mai experimentaţi fotbalişti români, fostul căpitan al clubului Steaua Bucureşti, mijlocaşul Alexandru Bourceanu, 34 de ani. Bourceanu a fost legitimat la clubul nostru începând cu etapa a XIV-a, evoluând în şase meciuri din şapte disputate.

Citește și: Noi norme ale UE se vor aplica in Romania! Ce categorie de romani va beneficia de plati mai ieftine?

Conducerea SCM Gloria Buzău îi mulţumeşte lui Alexandru Bourceanu pentru contribuţia pe care a avut-o în fotbalul buzoian în acest sezon competiţional şi îi doreşte mult succes în toate proiectele sale viitoare!” , a anunţat, printr-un comunicat, clubul SCM Gloria Buzău, prin directorul Ion Cazan.

Din informaţiile Liga2.ro, Alexandru Bourceanu a decis să renunţe la cariera de fotbalist şi să se concentreze pe antrenorat. Bourceanu e primul jucător care pleacă de la SCM Gloria Buzău în această pauză de iarnă. Ilie Stan aşteaptă şedinţa cu şefii clubului pentru a se decide apoi asupra modificărilor din lot.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.