Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mijlocaşul echipei Universitatea Craiova, Alexandru Creţu: Eu aşa cred, că titlul să va juca până în ultima etapă

www.digisport.ro
Alexandru Crețu

Mijlocaşul echipei Universitatea Craiova, Alexandru Creţu, a afirmat, miercuri, că lupta pentru câştigarea titlului de campioană se va da până în ultima etapă şi că şansele formaţiei sale depind de ocupanta primei poziţii în clasament, CFR Cluj, conform Agerpres.

"Eu aşa cred, că titlul să va juca până în ultima etapă. Depinde de cei de la CFR Cluj dacă vom intra şi noi în lupta pentru titlu. Este prea devreme să vorbim despre titlu acum. Este adevărat că cei de la CFR Cluj se pot încurca doar singuri, dar au un parcurs bun, câştigă meci de meci şi acest lucru nu face decât să aducă titlul mai aproape de ei. Noi, celelalte echipe, stăm la pândă şi încercăm să ne câştigăm punctele, dar mai sunt multe meciuri de jucat", a declarat Creţu, într-o conferinţă de presă.

Referitor la partida cu FC Voluntari, Creţu a spus că adversarii nu vor da prea multe şanse echipei sale de a înscrie.

"Vom întâlni o echipă bine organizată, cu jucători cu experienţă. Sunt sigur că nu ne vor da prea multe şanse să înscriem. Dar vom fi concentraţi pentru că cel mai important este să luăm cele trei puncte. E foarte important să adunăm victorii, se vede asta şi în timpul antrenamentelor, atmosfera este una frumoasă şi asta ne dă curaj pentru următorul meci", a mai spus Creţu.

Universitatea Craiova, locul 3 în clasamentul play-off-ului Ligii I, a ajuns la a 7-a victorie consecutivă în campionat.

Partida FC Voluntari - Universitatea Craiova, din cadrul etapei a 2-a a play-off-ului Ligii I, se va disputa vineri, de la ora 20:30.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.