Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mijlocașul Ivan Rakitic, ajuns rezervă la Barcelona, vrea să semneze cu Juventus - presă

Daily Express
Ivan Rakitic

Ivan Rakitic (31 de ani) a ajuns rezervă la Barcelona, concurența cu mai tinerii săi colegi de pe post fiindu-i fatală croatului, iar fotbalistul e aproape de plecarea de pe Camp Nou, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Dezvăluire șocantă în cazul celor doi copii și femeii care au murit la Timișoara: De câte ori s-a sunat la Salvare

Vicecampion mondial în 2018 alături de naționala Croației, Rakitic va lua drumul Italiei, spre Juventus, iar mutarea s-ar putea face chiar din această iarnă. Barcelona tocmai a refuzat o ofertă de 15 milioane de euro pentru Rakitic, din Premier League. Catalanii doresc 40 de milioane de euro în schimbul mijlocașului care se află la al șaselea sezon pe Camp Nou. Cotidianul catalan Sport scrie că Rakitic e dorit în Italia de AC Milan și Juventus, iar mijlocașul vrea să joace pentru campioana Italiei.

Citește și: Lia Olguța Vasilescu își pune ‘Mâna dreaptă’ la bătaie! ‘Intervalul’ dat noului ministru al Muncii .

Rămâne de văzut dacă șefii Barcelonei vor ajunge la o înțelegere cu Juventus în ceea ce privește prețul. Și salariul croatului este unul destul de mare, Barcelona plătindu-l cu opt milioane de euro pe an. Ivan Rakitic a fost la un pas de plecarea de la Barcelona şi în vară, când a fost oferit inclusiv ca monedă de schimb pentru transferul lui Neymar, de la PSG.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.