Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mijlocaşul Janusz Gol a fost transferat la Dinamo: a mai evoluat pentru Polonia-Stal Swidnica, GKS Belchatow, Legia Varşovia, Amkar Perm şi KS Cracovia

Facebook.com
Janusz Gol l

Mijlocaşul polonez Janusz Gol, ultima oară la KS Cracovia, este noul jucător al echipei Dinamo Bucureşti pentru următoarele două sezoane competiţionale, a declarat directorul sportiv Rufo Collado pentru site-ul oficial, www.fcdinamo.ro, relatează News.ro.

Citește și: Lovitură pentru o companie de pe piața de medicamente! Amendată cu peste 2 milioane de euro, pe timp de pandemie

Fost internaţional al Poloniei, cu 8 selecţii pentru prima reprezentivă, Janusz Gol (34 de ani) şi-a început cariera la Polonia-Stal Swidnica şi a mai evoluat pentru GKS Belchatow, Legia Varşovia, Amkar Perm şi KS Cracovia.

31 de meciuri a jucat Janusz Gol, sezonul trecut, pentru KS Cracovia, 26 în campionat, 3 în Cupa Poloniei şi 2 în Europa League. A marcat un gol în prima ligă a Poloniei pentru echipa la care evoluează jucătorii români Sergiu Hanca şi Cornel Râpă.

5 trofee are Janusz Gol în palmares. Este campion al Poloniei cu Legia Varşovia (2013) şi de patru ori a câştigat Cupa Poloniei, trei trofee cu Legia Varşovia (2011, 2012, 2013) şi unul cu KS Cracovia, obţinut luna trecută, scor 3-2 în finală cu Lechia.

18 partide şi 3 goluri a adunat Janusz Gol în Europa League pentru Legia Varşovia şi KS Cracovia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.