Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mijlocașul Locatelli (Juventus), accidentat, pleacă din lotul Italiei înaintea meciurilor de calificare la EURO

footyheadlines.com
euro 2024 uefa logo germania

Mijlocaşul echipei Juventus Torino, Manuel Locatelli, nu va fi prezent la meciurile de calificare ale Italiei la Euro 2024 împotriva Macedoniei de Nord şi Ucrainei din 17 şi 20 noiembrie, a anunţat luni selecţionerul naţionalei de fotbal a Italiei, Luciano Spalletti, scrie AFP.

"Locatelli s-a întors la clubul său", a declarat Spalletti într-o conferinţă de presă, fără a preciza natura accidentării care l-a obligat pe mijlocaş să renunţe, potrivit Agerpres.

Această absenţă se adaugă celor ale căpitanului lui AC Milan, Davide Calabria, portarului lui Napoli, Alex Meret, şi fundaşului Atalantei, Rafael Toloi, care au fost retraşi, fiind accidentaţi.

Pentru antrenamentul său de luni seara, Spalletti va avea, aşadar, 25 de jucători disponibili din cei 29 pe care îi chemase iniţial.

Italia, campioana europeană en titre, este pe locul 3 în grupa sa, la şase puncte în spatele Angliei, deja calificată, şi la trei lungimi în spatele Ucrainei, care are un meci în plus.

Italia trebuie să adune patru puncte împotriva Macedoniei de Nord, la Roma vineri, şi a Ucrainei la Leverkusen (Germania) trei zile mai târziu, pentru a-şi asigura biletul pentru Euro 2024, orice înfrângere însemnând şi eliminarea sa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.