Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mijlocaşul Lucian Filip (FCSB) s-a operat şi va lipsi de pe teren până la sfârşitul anului

Lucian Filip (28 de ani) s-a operat după accidentarea suferită în urmă cu câteva săptămâni. Mijlocaşul va urma un program special de recuperare, iar revenirea este proconizată la sfârşitul acestui an, transmite Mediafax.

Filip s-a "rupt" în meciul retur cu Mlada, în minutul 30, şi a fost acuzat că s-a dat accidentat pentru că voia să prindă transferul în Rusia. Mijlocaşul ajunsese la o înţelegere cu Orenburg, scria telekomsport.ro, dar mutarea a picat din cauza accidentării. ”Filip s-a dat accidentat la mişto. Clar, păi nu vedem? El vrea să plece, că are ofertă. Ruşii au zis că până pe data de 15 să îi trimitem cartea verde. I-o fi zis impresarul să se dea accidentat. Vezi, un om căruia i-am dat salariul un an jumate s-a dat accidentat”, a spus Becali după meciul cu Mlada.

Filip este cel mai vechi jucător din lotul FCSB-ului. A semnat cu vicecampioana în 2007. În acest timp a fost împrumutat la mai multe echipe, dar tot a prins peste 150 de meciuri în tricoul bucureştenilor şi s-a făcut remarcat cu 7 goluri şi 7 pase decisive.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.