Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mijlocaşul lui FC Voluntari, Lucian Sânmărtean, a inaugurat Şcoala de Fotbal Lucian Sănmărtean - Lumina, pentru copii cu vârste între 6 şi 11 ani

www.agerpres.ro
Sânmărtean

Fotbalistul echipei FC Voluntari, Lucian Sânmărtean, a inaugurat, marţi, în parteneriat cu instituţia de învăţământ Lumina, Şcoala de Fotbal Lucian Sănmărtean - Lumina, deschisă copiilor pasionaţi de fotbal cu vârste cuprinse între 6 şi 11 ani. "Nu îmi pregătesc retragerea, încercăm să educăm noua generaţie, să le oferim un drum în viaţă şi nimic mai mult", a spus Sânmărtean.

"Nu îmi pregătesc retragerea, încercăm să educăm noua generaţie, să le oferim un drum în viaţă şi nimic mai mult. Faptul că această instituţie are o bază şi noi venim cu partea tehnică, sper să reuşim să facem diferenţa. Aşteptăm ca părinţii să-şi aducă copiii, să-i educe pentru un fotbal serios şi să beneficieze de aportul unei şcoli serioase. Noi ne vom ocupa de iniţiere şi formare, e greu de crezut că vom găsi un nou Hagi. Ne dorim, dar cred că un nou Rege al fotbalului nu se va mai naşte niciodată. Ne dorim copii cu mentalitate sănătoasă, care să facă sport. Sunt antrenori aleţi de noi, care au lucrat cu copii şi ştiu să-i motiveze", a declarat Sânmărtean.

El a vorbit şi despre echipa naţională, apreciind că dacă ar fi chemat, ar onora convocarea: "M-au întrebat colegii ce voi face dacă voi juca bine şi mă vor chema la naţională? Asta e. ştergem retragerea şi mergem din nou". Preşedintele FRF Răzvan Burleanu a declarat că îl aşteaptă pe Lucian Sânmărtean în staful federaţiei: "Noi îl aşteptăm pe Lucian în staf, pentru că i s-a făcut deja o retragere. Eu mă bucur că încă poate să joace. În momentul de faţă, Lucian este unul dintre participanţii la programul de management în şcoală, în plus a fost un jucător fantastic şi va avea această capacitate să împărtăşească şi cu ceilalţi. Un alt argument în plus ar fi asocierea cu instituţia Lumina, una de top. Trebuie să se gândească la construirea de caractere puternice".

Pentru impresaul Anamaria Prodan, Lucian Sânmărtean este un fotbalist unic, "perla coroanei" sale: "Am avut norocul să fiu o răsfăţată a fotbalului şi să am în portofoliu un fotbalist unic, poate cel mai mare pe care l-a avut România după Hagi. Lucian Sânmărtean a fost şi sper să rămână perla coroanei mele. Nu ştiu câţi ani pentru că în fiecare întreb dacă mai semnăm un contract, ca şi cum ar avea 20 de ani. Este ca vinul, în fiecare an devine mai bun. Este un campion în ceea ce face şi va fi unic şi în acest proiect".

Ministrul Tineretului şi Sportului, Marius Dunca, consideră că Lucian Sânmărtean este un model, iar societatea românească are nevoie de modele: "Am rămas plăcut impresionat de ce am văzut aici, deci mediul privat poate să ajute sportul. Şi cu toţii avem un rol esenţial să creăm visuri şi acesta este un vis. Lucian Sânmărtean este un model, pe care îl promovăm, de bună practică şi societatea românească are nevoie de modele".

Fostul fotbalist Cătălin Munteanu a apreciat că iniţiativa lui Sânmărtean este foarte bună, deoarece este nevoie de cât mai multe şcoli de fotbal: "Cred că este o iniţiativă foarte bună, e nevoie de cât mai multe şcoli de fotbal, pentru că ducem lipsă, din ce am văzut sunt şi condiţii foarte bune. Pentru că Lucian este băgat în acest proiect sunt sigur că va fi unul de viitor. Eu am încredere în el, deşi e foarte greu să ajungă la un nivel preucm Hagi, important este că a început şi are susţinere", a spus Munteanu.

Lucian Sânmărtean a inaugurat Şcoala de Fotbal Lucian Sănmărtean - Lumina, deschisă copiilor pasionaţi de fotbal cu vârste de 6-11 de ani şi care va benficia de antrenori licenţiaţi UEFA. Taxa unică de înscriere este de 500 de lei, iar copilul va primi un kit de joc şi antrenament, urmând ca taxa lunară să fie de 200 de lei, în care sunt incluse şi cheltuielile legate de meciurile disputate. Şcoala are şase terenuri de joc, cu gazon sintetic şi nocturnă, în cadrul celor trei campusuril deţinute de şcolile Lumina din Bucureşti.

Copiii vor beneficia de teren acoperit, duşuri, vestiare la standarde europene, săli de forţe şi parcare păzită, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.