Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mijlocaşul olandez Abdelhak Nouri, care a suferit un stop cardiac, îşi revine din comă

graiul.ro
fotbal gol plasa poarta

Fotbalistul olandez de origine marocană Abdelhak Nouri, care a suferit un stop cardiac în 2017 într-un meci amical, îşi revine din coma din care s-a trezit după doi ani şi nouă luni, potrivit mai multor mass-media marocane, scrie EFE.

Fratele jucătorului a declarat, pentru presa olandeză, preluată pe larg de presa marocană, că Abdelhak "de când este acasă a fost mult mai bine decât înainte, în spital". El a adăugat că fostul fotbalist "este conştient" şi că este acasă înconjurat de familie, potrivit Agerpres.

În timpul Cupei Mondiale din Qatar, echipa marocană i-a dedicat un omagiu lui Nouri după victoria în faţa Spaniei, cu o fotografie care îi înfăţişează pe jucători în mână cu tricoul lui Nouri cu numărul 34 cu care a jucat.

Abdelhak Nouri, care juca la Ajax Amsterdam, a fost, în iulie 2017, victima unei crize cardiace în timpul unui meci amical disputat în Austria, şi prezenta leziuni cerebrale ''grave şi permanente'', anunţau, la scurt timp după incident, oficiali ai clubului olandez.

''Ajax este profund întristată de vestea conform căreia Nouri are leziuni cerebrale grave şi permanente. Gândurile şi rugăciunile noastre se îndreaptă în aceste momente dificile către jucător şi familia sa'', se arăta atunci într-o postare pe contul de Twitter al clubului.

Nouri, în vârstă de 20 ani la momentul accidentului, şi-a făcut debutul la Ajax Amsterdam în septembrie 2016, în Cupa Olandei.

El s-a prăbuşit pe gazon în timpul meciului amical pe care "lăncierii" l-au disputat în compania echipei germane Werder Bremen, în Austria. Fotbalistul olandez a fost transportat cu elicopterul la un spital din Innsbruck, unde a fost internat la terapie intensivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.